Зрадив зі ста жінками: зірки, які простили зраду і дали другий шанс

Навіть зіркові родини далеко не такі ідеальні, як собі уявляють це їх фанати. Там є і сварки, і зради, і скандали, і розлучення.

“Зірковий шлях ” розповів історії зіркових пар, які пережили зраду і не розпалися. Серед них як закордонні, так і вітчизняні зірки.

Бейонсе і Jay-Z
Бейонсе і Jay-Z

Бейонсе і Jay-Z. Репер Jay-Z розповів, що у важкий для своєї родини період він став втрачати контакт зі своєю дружиною. А що-б якось компенсувати спілкування з жінками, він почав шукати любові і ласки на стороні. Знайшов. Правда, потім зрозумів, що все ж дуже любить свою дружину. Бейонсе просто гуляти чоловікові зраду, а вже незабаром народила від Jay-Z близнюків. Ось така от історія кохання і зради.

Cardi B і Offset
Cardi B і Offset

Cardi B і Offset. Колись зловмисники зламали сторінку всесвітньо відомого репера Offset і злили в мережу подробиці його пікантних відносин з іншими жінками. Дружина пробачила. Однак через рік ситуація повторилася вдруге і Cardi B пішла. Offset так вибачався, що Карди була змушена пробачити гулящого чоловіка і повернулася до нього.

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін та Сніжана Бабкіна

Сніжана і Сергій Бабкін. Зрадників чимало і в українському шоу-бізнесі. Наприклад, в цьому році Сергій Бабкін зізнався, що кілька років тому зрадив своїй дружині більше ста разів. Це було на гастролях, коли Сергій і Сніжана довго один з одним не бачилися. Тоді контакт почав губитися, і з’явилися зради. Коли снежана про це дізналася, зібрала речі і пішла. Але Сергій щиро розкаявся, попросив прощення і пішов. Тепер їхня сім’я – одна з найміцніших. І справжній приклад для наслідування.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.