Де і на кого вчиться старший син Каті Осадчої 18-річний Ілля: вибрав не творчий шлях

Старший син Каті Осадчої 18-річний Ілля в цьому році став студентом одного з найпрестижніших університетів Америки.

Відома українська телеведуча Катя Осадча – мама трьох синів. Свого старшого сина Катя народила у віці 19 років. Тоді вона була в шлюбі з бізнесменом Олегом Поліщуком. Зараз Іллі вже 18 років. Він абсолютно не публічна людина. Він майже не з’являється в Інстаграм-блозі у своєї мами, не веде соціальні мережі і не ходить на світські заходи.

Катя Осадча зі старшим сином Іллею

Відомо, що середню освіту Ілля отримував в міжнародній школі Kyiv International School. Це одна з кращих приватних шкіл в країні. Рік навчання тут коштує від 18 тисяч доларів.

Катя Осадча з сином Іллею на шкільному випускному

В цьому році старший син Осадчої закінчив навчання в школі і став студентом престижного американського університету. Спадкоємець телеведучої вчиться в Мерілендського університету в Коледж-Парку в Америці. Про це повідомила сама Катя Осадча, але не сказала, яку спеціальність вибрав її син. Університет Меріленда входить в число 30 кращих в США. Вартість навчання на бакалавраті для іноземних студентів стартує від 20 тисяч доларів за один рік.

Катя Осадча показала, де вчиться її старший син

Нещодавно чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов в ефірі програми “Зірковий шлях ” на каналі “Україна ” вперше розповів, що Ілля вчиться на айтішника. Шоумен додав, що хотів би, щоб після навчання Ілля повернувся на Батьківщину.