Настя Каменських підсиділа Катю Осадчу і стала телеведучою “Світського життя”

Зовсім недавно беззмінна телеведуча проекту "Світське життя " стала мамою маленького сина Данила.

Поки дитина потребує своїй мамі цілодобово, Катерина зовсім не може їздити на зйомки. Звичайно, телеведуча після пологів вже встигла показати ідеальну фігуру, однак на повноцінний робочий день повертатися поки що не планує. Замість неї працюють інші зірки.

Наприклад, співачка Настя Каменських на цьому тижні відвідала важлива подія і зустріла своїх колег-зірок. Про це стало відомо з інстаграм-аккаунта “Світського життя “.

Настя Каменських відвідала світський захід замість Каті Осадчої: поспілкувалася з колегами і задала кілька незручних запитань

“Зоряна спецрепортерша цього тижня – Настя Каменських. Разом шукали сенсації на National Bloggers Awards – і таки знайшли. Про яке весілля мріє реперша Алена Алена, як знайомиться з дівчатами в інстаграме кулінар Євген Клопотенко і що телеведуча Леся Никитюк подарувала колезі Сергію Притулі на ювілей – всі відповіді вже цієї неділі о 18.30 “,

– сказано в прес-повідомленні телепрограми.

Відзначимо, що минулого тижня журналістом програми був Володимир Дантес, чоловік Наді Дорофєєвої.

Зараз Каменських вирішила зайняти цю “посаду “. Слід також додати, що “Світське життя ” ніяк не заважає NK вести її звичну діяльність співачки. Коли вона збирається в декрет – поки невідомо. Але навіть зараз, після двох спільних років життя з Потапом вони не наважуються завести своїх спадкоємців.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.