31-річна дочка Люби Успенської живе в клініці, щоб не бачитися з мамою

У Тетяни Плаксін і її зіркової мами Любові Залмановна Успенської останні кілька років дуже важкі і напружені взаємини.

Любов Успенська розповідала, що після того, як її дочка під час відпочинку за кордоном впала з велосипеда, у неї спостерігаються сильні психічні розлади. Мати намагається бути поруч. Однак за словами 31-річної Тетяни Плаксін, ситуація виглядає злегка інакше.

Зокрема, рік тому Таня розповіла журналістам, що мати замикає її, може підняти на неї руку, чинить моральний тиск. Після виходу програми буквально через пару днів Плаксина заявила – все зовсім не так, і журналісти вирвали її слова з контексту.

Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксина
Любов Успенська і її дочка Тетяна Плаксина

Шанувальники запідозрили, що шансоньє Любов Успенська могла чинити тиск на свою дочку, і тому вона відмовилася від своїх слів.

Зараз історія повторюється: Любов Успенська відправила доньку в клініку

Як повідомляє видання Зая.Ру, Любов Залмановна знову переживає кризу у відносинах зі своєю дочкою. І відправила єдину кровну спадкоємицю в клініку.

Тому Плаксина недавно зробила пост в Інстаграм, де написала – її замкнули і забрали телефон. Правда, через пару днів пост видалила і написала, що її нібито зламали.

Люди, які тісно спілкуються з Тетяною Плаксін, стверджують – мати дійсно тисне на дочку.

“Її повинні були виписати два тижні тому, але Таня не погодилася. Улаштувала скандал і написала, що не хоче жити з матір’ю. Вона скаржилася, що мати її нікуди не пускала, у неї не було своїх грошей “,

– поділився знайомий Плаксін в програмі “Ти не повіриш! ” На НТВ.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!