СБУ закликали заборонити в’їзд в Україну Ірині Круг, Йолке і іншим російським зіркам

Останнім часом дуже багато російських артистів стали виступати в Україні. Наприклад, приїхала з концертами Ані Лорак, а Лобода і зовсім випустила пісню українською.

З огляду на політичні обставини, не всі раді, що в Україні виступають російські зірки. Тому Кримськотатарський ресурсний центр виступає із заявою до Служби безпеки України.

У заяві міститься вимога заборонити в’їзд деяким зіркам з Росії. Заява направили главі Служби безпеки Івану Баканова.

На думку Кримськотатарського ресурсного центру, Баста, Ялинка і Ірина Круг незаконно виступають в Україні

Ірина Круг
Ірина Круг

Наприклад, зірка російського шансону Ірина Круг початку міні-тур по Україні. Напередодні пройшов концерт в Дніпрі. На розігріві були протестуючі, які влаштували всім, хто прийшов “коридор ганьби “. А все тому, що вдова Михайла Круга в 2016 виступала в Криму. У місцевій поліції говорять, що консультувалися з СБУ, і там не знайшли причин для заборони її виступу. Так що за планом Київ і Одеса далі.

Також Світлана Лобода та Ані Лорак останнім часом претендують на українську аудиторію. Вони по черзі випускають пісні українською мовою.

Ані Лорак в золотій сукні на концерті в Одесі
Ані Лорак в золотій сукні на концерті в Одесі

Виступ також планують Баста і Ялинка.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.