Волочкова жорстко відповіла всім хейтерам: “Щоб міні-купальник натягнути…”

Фішкою балерини Анастасії Волочкової є її граційні шпагати. Проте з неї вже жартують, мовляв, ні дня не може прожити без шпагату.

Волочкова вирішила відповісти всім тим, хто пише про неї гидоту в соціальних мережах. Свою відповідь артистка висловила на шоу ЧБД (Що було далі). Вона заявила, що для того, щоб сісти на шпагат і блиснути своїм красивим тілом, необхідно зробити колосальну роботу над собою. І більшості тих людей, хто пише їй гидоту в соцмережах, просто не під силу це повторити.

Балерина стверджує, що подібні коментарі її вже ніяк не засмучують, вона навіть не відповідає на них.

Анастасія Волочкова відпочила на яхті

“Тим, хто засуджує, я завжди говорю: “Добры люди, а от ви самі сядьте на шпагат”. Хоч би сядьте. Не треба, знаєте, зі стрункими ніжками, витягнутими шкарпетками, щоб можна було міні-купальник натягнути на тому що щоб такий міні-купальник натягнути, треба мати можливість”,

– Каже екс-прима-балерина Великого театру Анастасія Волочкова.

Повна відповідь Анастасії, і те, що вона ще розповідала на шоу, дивіться у відео нижче.

Зазначимо, балерина Анастасія Волочкова має статус заслуженої артистки Російської Федерації. Свою кар’єру зірка розпочала ще далекого 1994 року. Спочатку розвивалася у театрах, а вже майже 19 років виступає сольно. Веде власний Інстаграм-блог, скандально відома особистість.