Ольга Сумська змінила свого першого чоловіка спочатку на сцені

Ольга Сумська щаслива із другим чоловіком Віталієм Борисюком у сімейному житті. Вона двічі виходила заміж і має дві дочки від двох різних чоловіків.

Першим чоловіком Ольги був Євген Паперний, 1950 року народження, народний артист України. Вони познайомилися у київському театрі російської драми. Ольга прийшла до театру після закінчення акторського факультету, а Євген уже працював у цьому театрі. Випускник знаменитого Щукинського училища Євген став наставником Ольги у професії. У 1987 році Ольга та Євген одружилися, а 1990 року у них народилася дочка Антоніна. Перший чоловік старший за Ольгу на шістнадцять років і це був його другий шлюб. Сімейне життя з першим чоловіком тривало лише чотири роки.

Ольга по-справжньому закохалася в іншого свого колегу з театру – Віталія Борисюка. Спочатку вона змінила з ним свого чоловіка, а потім і зовсім пішла до Віталія. Спроби Євгена порозуміти свою дружину і повернути її в сім’ю ні до чого не привели.

Цікаво, що почуття одне до одного у Ольги та Віталія розгорілися просто на сцені під час репетиції. Вони репетирували ролі закоханих у мюзиклі «Кандид» і, перебуваючи в обіймах Віталія, як зізнається сама Ольга, вона зрозуміла, що це кінець її сімейного життя.

У 1996-го році Ольга вийшла заміж за Віталія Борисюка і досі щаслива з ним. Для доньки Ольги, Антоніни, Віталій також став рідним. А у 2002 році в сім’ї народилася дівчинка, яку назвали Ганна. Згодом любов між Ольгою та Віталієм не померкла, і у 2013 році вони повінчалися. Другий чоловік Ольги старший за неї на три роки. Віталій – заслужений артист України, власник продюсерської компанії.

Старша дочка Ольги Сумської, Антоніна Паперна, переїхала до Москви. Вона закінчила Театральне училище ім. Щукіна, з 2015 служить у театрі ім. Вахтангова та успішно знімається в кіно. Її фільмографія налічує вже 25 робіт. Антоніна живе у  шлюбі з російським актором Володимиром Ягличем і у 2017 році вони подарували Ользі Сумській онуку, а у 2020 році – онука. У 2020 році Антоніні виповнилося тридцять років і зараз вона зробила маленький перепочинок у кар’єрі і тимчасово присвятила себе дітям. З батьком, Євгеном Паперним, у неї зараз теж нормальні стосунки, хоча в дитинстві їй не вистачало спілкування з ним.

Ганна Борисюк, молодша дочка Ольги, також визначилася з майбутньою професією. Як і всі її численні родичі, дівчина вирішила стати актрисою та у 2020 році вступила до Київського національного університету театру, кіно та телебачення імені Карпенка-Карого.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.