Телеведучий Андрій Бєдняков став у чергу за кавуном із Херсона: прорвався на заборонену територію?

Андрій Бєдняков - відомий телеведучий, колишній гравець КВК. Він побував у шістдесяти країнах. Своїм талантом та неймовірною харизмою завоював любов тисячі глядачів

Родом із Маріуполя, народився у звичайній родині медика та робітника на заводі. Андрій Бєдняков і сам близько 3 років працював на металургійному заводі електрослюсарем. Одночасно із роботою заочно навчався у Харківському інституті МВС.

В артисти пішов завдяки нагоді на заводі. Його блискуче почуття гумору було помічено, і хлопця запросили до заводської команди КВК. Хто знає, чим би займався Андрій Бєдняков і досі, якби його не помітив Олександр Масляков і не взяв до вищої ліги КВК. Саме після неї молодого коміка запросили на телебачення.

Першим його проектом була програма “Велика різниця”, саме там він виявив себе талановитим, привабливим, з гарним почуттям гумору та харизматичним ведучим. Далі були проекти, пов’язані з мандрівками. До 2013 року на одному з каналів виходила програма “Орел і решка”, яка й принесла популярність Бєднякову. По завершенню “Орла решки” ведучого запрошували до інших перспективних телепроектів.

Андрій Бідняков із дружиною
Андрій Бєдняков із дружиною

В особистому житті, незважаючи на зайнятість, у Бєднякова все ладнається. Він багато років зустрічався з Анастасією Короткою, після чого вони одружилися. Пара має доньку.

З початком великої війни в Україні Бєдняков не може залишатися осторонь подій. Його душа болить за рідний Маріуполь та інші населені пункти, які постраждали від вторгнення. У своєму Instagram він широко висвітлює події та наслідки дій окупантів. Також займається волонтерською допомогою тим, хто постраждав від війни.

Нещодавно у своєму Instagram Андрій Бєдняков запостив фотографію з коротким підписом:

Стою чекаю на херсонський кавун

Ця лаконічна публікація набрала безліч лайків та коментарів. Таким чином Андрій Бєдняков показує свою впевненість у тому, що рано чи пізно всі окуповані території повернуться до меж суверенної України. Його читачі пожвавилися і почали підтримувати один одного з надією незабаром спробувати бердянського бичка, мелітопольську черешню і, звісно, кавун херсонський.

У цей скрутний час ми повинні допомагати та підтримувати один одного, лише єдністю українці зможуть вийти переможцями з цієї війни.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.