Лілія Ребрик у розпачі повідомила, що тепер безробітна: “Війна відбирає у нас майбутнє”

Відома українська актриса та телеведуча Лілія Ребрик залишилася без роботи. Телеканал "Україна", де працювала Ребрик, припиняє мовлення.

Лілія Ребрик – відома українська актриса та телеведуча. Глядачі запам’ятали Лілію як ведучу програм “Танцюють всі”, “Неймовірні історії кохання” на телеканалі СТБ. У свій час Ребрик навіть була ведучою прогнозу погоди.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик тепер безробітна

Проте останні 5 років телеведучу можна побачити у ранковому шоу “Ранок з Україною” на телеканалі “Україна”. Разом із Лілією Ребрик та програмою “Ранок з Україною” прокидалася вся країна. Телеведучі заряджали оптимізмом та бадьорістю українців на весь день.

Проте з 22 червня цього року телеканал “Україна” припиняє мовлення. Цією неприємною новиною поділилася Лілія Ребрик у своєму Інстаграм-блозі.

Телеведуча зізналася, що дуже засмучена цією новиною. Вона мала багато планів та ідей, а тепер вона залишилася безробітною. Більше того, Лілія відверто розповіла, що “Ранок з Україною” – це та робота, з якою їй хотілося зустріти старість.

Клята війна забирає в нас майбутнє. Забирає мрії. Забирає плани

,— не стримуючи емоцій, прокоментувала Лілія Ребрик.

Актриса зізналася, що не знає, чим далі займатиметься, але впевнена, що без діла не залишиться.

Шанувальники Ребрик вирішили підтримати її у коментарях. Багато хто відзначив, що це була їхня улюблена телепередача. Також фоловери закликали актрису не опускати руки:

  • “Чекаємо на телеекранах. Буде перемога, буде і все інше”
  • “Дуже шкода, ви надихали, ви робили настрій на весь день. Але все буде добре і я вам бажаю добра, миру та перемоги”
  • “Дуже хочемо бачити вас у нових проектах! Все у вас вийде! Кінець – це початок чогось нового”

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.