Хто з близнючок Мірабелла, а хто Арабелла: доньки Камалії і Захура підростають – як живуть зіркові спадкоємиці

Життя співачки Камалії може здатися казкою: коханий чоловік, прекрасні доньки, розкішний дім та казкове багатство. Але не все так гладко у житті співачки: багаті теж плачуть.

Місіс світу-2008, співачка із неабияким голосом, дружина мільярдера Моххамада Захура Наталія Шмаренкова довго мріяла про дітей – близько десяти років. Після невдалих спроб завагітніти вони вирішили спробувати ЕКЗ і Бог дав їм дочок-двійнят. Пара дала їм казкові імена: Арабелла та Мірабела. Батьки виховують їх у коханні та багатстві, восени дівчаткам буде по дев’ять років.

Чоловік Камалії з дочками Арабеллою та Мірабеллою
Чоловік Камалії з дочками Арабеллою та Мірабеллою

Чим захоплюються дочки Камалії та Мохаммада Захура і де вони живуть у воєнний час? Арабелла та Мірабелла навчаються у найкращій столичній школі. У своєму Інстаграм співачка часто ділиться їх успіхами, показує кадри зі шкільних заходів та концертів, спортивних змагань. У двійнят вистачає занять і окрім школи, їхній тиждень розписаний щогодини. Дівчата займаються бальними танцями, співом, кінним спортом та гімнастикою, добре знають англійську, а також пробують себе моделями.
У свої майже дев’ять років стає помітно, що зовні дівчата не такі схожі між собою, як раніше. Вони різного зросту, рисами обличчя вони нагадують і маму, і тата та й характери вони відрізняються. Камалія розповідає, що намагається не надто балувати дівчаток, незважаючи на багатство її чоловіка.

Арабелла та Мірабелла, дочки Камалії та Захура
Арабелла та Мірабелла, дочки Камалії та Захура

День 24 лютого 2022 Камалія зустріла з мамою. Чоловік співачки за кілька днів до цього забрав дівчат у Велику Британію, а співачці довелося покинути свій триповерховий особняк у Києві та втекти з країни.
Українка та патріотка Камалія підтримує рідну країну під час війни. Вона записує пісні українською мовою, виступає з благодійними концертами, висвітлює тему в соцмережах, намагається достукатися до російських зірок. В одному з постів співачка впевнена:

Вірю в український народ!
Вірю в Україну!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.