Фінанси співають романси? Оля Полякова приголомшила зізнанням: “Ми не потягнемо платити за навчання доньки”

Українська співачка Оля Полякова полонила серця фанатів не лише своїми довгими ногами, а й піснями. Вона стала королевою естради, про що голосно каже її корона як частина сценічного костюма.

В інтерв’ю Ользі Бутко співачка поділилася потаємними думками про те, як вплинула війна в Україні на неї та її сім’ю, у чому полягає місія артиста у воєнний час, чим тепер займається, коли весь шоу-бізнес залишився без роботи.

Оля Полякова
Оля Полякова розповіла про фінансове становище своєї сім’ї

Війна змусила сім’ю співачки, як тисячі українських родин, поїхати з дому. Співачка разом із молодшою дочкою нещодавно повернулася до України, але вже встигла взяти участь у кількох благодійних концертах. Про те, що відчувала артистка, коли повернулася до рідної оселі, вона розповідає особливо емоційно:

Я пішла в свій сад і зірвала жменю малини, з’їла її і тут мене прорвало, я розплакалася, бо там така краса, там стільки ягід, це мої ягоди, це мій дім, це мій матрац, я все тут робила під себе.

Оля Полякова поділилася з Бутьком гарною новиною:

Моя Маша вступила в Лондона до університету, туди, куди й хотіла найбільше. Вона написала туди прямо, написала есе.

Дружина мільйонера не приховує, що навчання у лондонському виші коштує дуже дорого навіть для них. Адже під час війни всі артисти по суті залишаються без роботи. Накопичених грошей, звичайно вистачить, щоб жити сім’ї, але великим плюсом для батьків Маші Полякової було те, що українських студентів прирівнюють до англійських, а це вдвічі менша сума за навчання. Оля Полякова пишається своєю дочкою, це видно з сяючих очей співачки.

За словами співачки, вона рада, що повернулася додому і поки не збирається нікуди їхати:

Як не дивно, мені в Україні спокійніше. Коли ти перебуваєш далеко, то постійно думками там, скролиш новини, переживаєш. У Києві, незважаючи на тривоги, я почуваюся спокійніше, хоч розумію, що це все ілюзія.

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.