Юрій Горбунов і Катя Осадча планують усиновити дитину, яка стала сиротою через війну: “Це треба робити”

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов в інтерв'ю Славі Дьоміну зізнався, що він із дружиною Катею Осадчою думають про те, щоб усиновити дитину, батьки якої загинули через війну. Подружжя вже має двох спільних синів і мріє про доньку.

Зіркове подружжя Катерина Осадча та Юрій Горбунов — одна з найвідоміших сімей українського шоу-бізнесу. Їхні стосунки зародилися у 2015 році на знімальному майданчику проекту “Голос. Діти”. Юрій та Катя до останнього приховували свої стосунки і лише у 2017 році, коли Осадча була вже на 9 місяці вагітності, закохані офіційно оформили шлюб та заявили про свої стосунки.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Юрій Горбунов та Катя Осадча планують усиновити дитину

Нині Катя та Юра — зразкова родина. Вони всім демонструють свої теплі та довірчі стосунки. А торік подружжя вдруге стало щасливими батьками — у них народився хлопчик, якого назвали Данило.

З моменту повномасштабної війни на території України Осадча та Горбунов намагаються зробити все, щоб допомогти рідній країні та людям, які постраждали від війни. Подружжя волонтерить, збирає гроші та продовольство для людей, які втратили своє житло через війну. Також Осадча створила проект “Пошук зниклих”, за допомогою якого вже було знайдено понад 1000 людей, які раніше вважалися зниклими безвісти.

Нещодавно Юрій Горбунов в інтерв’ю Славі Дьоміну зізнався, що вони з дружиною Катею Осадчою думають про те, щоб після закінчення війни усиновити дитину, яка осиротіла через війну. Горбунов підкреслив, що поки що в країні військовий стан реєстри не працюють і офіційно оформити усиновлення неможливо. Тому в них з Осадчою буде достатньо часу, щоб усе добре обміркувати.

Катя Осадча та Юрій Горбунов із сином у Туреччині
Юрій Горбунов та Катя Осадча планують усиновити дитину

Пізніше та Катя Осадча прокоментувала заяву чоловіка. Телеведуча зізналася, що вони з Горбуновим справді дуже хочуть допомогти дітям, батьки яких загинули через війну.

Ми мали з Юрою розмову з приводу усиновлення та вирішили, що після того, як закінчиться війна, ми повернемося до цієї розмови. Це дуже нелегка тема, я вважаю, усиновлення — це відповідальніше, ніж народження дитини.

, – поділилася Осадча.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.