Андрій Данилко нарешті відкрито розповів про свою таємну дружину: “Вона єдина та кохана”

Життєрадісна, впевнена у собі, енергійна Вєрка Сердючка абсолютна протилежність того, хто виконує її роль – Андрія Данилка. У жовтні артистові буде 49 років, але він так і не встиг створити сім'ю.

Майбутній продюсер, співак, композитор, шоумен Андрій Данилко родом із Полтавщини. Він жив у дуже скромних умовах, його із сестрою виховувала звичайна радянська родина. Після смерті батька мамі майбутнього артиста доводилося багато працювати, щоб якось забезпечити дітей. У дитинстві хлопчик був скромним і невибагливим, він ніби розумів, що мама не може забезпечити більшість потреб хлопчика, ходив до школи, намагався вчитися, не вплутуватися в історії, не бажаючи обтяжувати собою рідних. Його світлий спогад зі школи – сусідка по парті Аня Сердюк, у яку він був таємно закоханий. Дівчинка була із забезпеченої родини, відмінниця та активістка. За розповіддю Андрія, він ніби відчував себе негідним своєї сусідки по парті, тому ніколи не робив дій, щоб завоювати серце красуні. Юнак ще у школі відвідував багато гуртків та студій: театральний, танцювальний, музичний, КВК. Сім’я не мала грошей навіть на випускний костюм для хлопця. Андрій згадує, що йому було соромно за це. Після появи персонажа Вєрки Сердючки люди у рідному місті засуджували майбутню знаменитість, вважаючи образ Сердючки надто кричущим та вульгарним. Через це Андрій і зараз не любить відвідувати рідних місць, так глибоко поранили його серце. Як бачимо, за зовнішнім образом сильної, впевненої особистості, як Вєрка Сердючка, криється вразлива, чутлива людина.

Андрій Данилко ховає душу за яскравістю образу Вєрки Сердючки
Андрій Данилко ховає душу за яскравістю образу Вєрки Сердючки

Про особисте життя Андрія Данилка відомо не так багато: у дев’яностих у нього був досвід спільного проживання з коханою, кажуть, це була актриса, яка грала роль мами Сердючки – Інна Білоконь. Вона старша за артиста на кілька років, хотіла сім’ю та дітей, Андрій же хотів розвиватись у сфері шоу-бізнесу. Самотність знаменитості породжувала безліч чуток про його нетрадиційну орієнтацію, особисте життя, говорили, що він навіть має двох дітей від сурогатної матері. Співак спростував ці чутки, сказавши, що не розуміє, звідки це береться.

Мені не хочеться сім’ї, я не мав гарного прикладу. Я завжди був залишений сам собі, зараз мені комфортно одному.

Артисту також приписували роман із актрисою Радмилою Щегольовою. Пізніше, з 2016 року, Данилко знову став з’являтися на публіці з Інною Білоконь, а в мережі почали гуляти знімки, зроблені під час спільного відпочинку в Майамі, на яких пара цілується. Сам артист називає Інну близьким другом і не розкриває подробиць.

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Зараз Андрій Данилко зайняв статус холостяка, він ніколи не розповідає про свої стосунки, воліє жити один. По господарству йому допомагає жінка, але Андрію комфортно у своїй самоті. У 2018 році Данилко все ж зізнався, що у нього були серйозні стосунки, які закінчилися. Після цієї події Вєрка Сердючка пішла у довгострокову відпустку, бо Андрій болісно переживав розставання. Данилко пояснює це тим, що його внутрішній стан дисонує із образом яскравої Сердючки. В одному з інтерв’ю Андрій Данилко все ж таки відповів на питання про особисте життя:

Моя єдина та улюблена дружина – це моя робота.

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну Андрій Данилко залишився у Києві, вважає своїм обов’язком допомагати своїй країні там, де це потрібно. Ми знаємо, що добре серце Данилко не може пройти повз людське лихо. Як і раніше, всі свої добрі справи артист вважає за краще не афішувати, а за інформацією його близького оточення, він допомагає чимало і переселенцям, і військовим, і пораненим. Він навіть почав виступати з концератами, аби заробити кошти на ЗСУ.

Зараз артист зізнається, що був би готовий до нових стосунків, але спеціально знайомитись, шукати половинку він не має наміру, тим більше у воєнний час. Андрій Данилко хоче стати щасливим у парі, ми від душі бажаємо цього артисту, він як ніхто інший на це заслуговує.

spot_img

Схожі статті

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.