Де навчатиметься дочка Зеленського, яка цього року закінчила школу: за кордоном чи в Україні?

Більшість українських знаменитостей, політиків та просто заможних людей відправляють своїх дітей здобувати вищу освіту за кордоном. Де ж навчатиметься єдина дочка Президента України Володимира Зеленського, яка цього року закінчила школу?

Український Президент Володимир Зеленський – батько двох дітей. Молодшому синові Кирилу 9 років і цього року він закінчив другий клас, а старшій дочці Олександрі — 17 років, і цього року вона стала випускницею.

Про те, де отримуватиме вищу освіту дочка Президента у нещодавньому інтерв’ю, розповіла Перша леді України Олена Зеленська.

Дружина Зеленського зізналася, що дочка не поїде вчитися за кордон, а отримуватиме вищу освіту в Україні. Таке рішення ухвалила сама 17-річна Олександра, а батьки його підтримали. Олена Зеленська зізналася, що дуже зраділа тому, що донька навчатиметься в Україні, адже в такий важкий час як зараз їй не хочеться розлучатися з дочкою.

У якому саме університеті та яку спеціальність обрала дочка Президента, Олена не розповіла. Перша леді зізналася, що не розголошувати цю інформацію попросила її дочка. Проте Олена розповіла, що донька навчатиметься на гуманітарній спеціальності.

Де навчатиметься дочка Зеленського, яка цього року закінчила школу

До речі, середню освіту Олександра Зеленська здобувала у престижній приватній школі у Києві. Там же зараз навчається і її молодший брат Кирило. У “Новопечерській школі”, крім дітей Президента, навчаються діти Діми Монатика, Гройсмана, Ірини Білик та інших селебриті.

Навчання у цій школі не дешеве і залежить від класу, до якого ходить дитина. Навчання в 1-7 класі коштує 13 750 доларів на рік, а навчання для дітей, які ходять до 8-11 класів, нижче – 11 600 доларів на рік.

За ці гроші діти у школі перебувають з 8.00 до 18.00 щодня. Крім уроків учні відвідують різноманітні гуртки та безкоштовно їдять у місцевій їдальні 2-3 рази на день, в залежності від віку.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.