Усі коханки та коханці Андрія Данилка від мами Вєрки Сердючки до таємничого хлопця: “У мене кохання з Юрою”

Особисте життя Андрія Данилка, більш відомого за творчим псевдонімом Вєрка Сердючка – суцільна таємниця з безліччю чуток. Розповідаємо про всіх коханців та коханок зірки.

Найчастіше публіка пліткує про романтичні стосунки Андрія Данилка та Інни Білоконь – акторки, яка грає роль мами Вєрки Сердючки Інни Адольфівни. Щонайменше тому, що у вільному доступі гуляє фото, на якому артисти цілуються зовсім не так, як це робили б друзі.

Крім того, одного разу в інтерв’ю Славі Дьоміну Данилко натякнув на те, що у нього справді був роман з Інною, хоча зробив він це випадково – під час гри “Збреши мені” на питання про любовний зв’язок з Білоконь зірка сказав “Ні”.

Усі коханки та коханці Андрія Данилка від Інни Білоконь до Юри Авраменка

Тим не менш, мама Сердючки вже давно одружена з чоловіком на ім’я Олег Білоконь. У світ він з нею не виходить, тому що веде закритий спосіб життя, але він справді існує і є батьком єдиної дочки Інни.

Колишня партнерка Данилко за сценою Радміла Щеголєва, вона ж Геля, нещодавно заявила про себе, як про жінку, з якою артист мав справжню близькість. Мова про це зайшла у ток-шоу “Не бреши мені”:

Я була закохана в життя в той момент, і це завдяки йому. Це була людина, яка тебе настільки в цьому сенсі могла розслабити, настільки, що ти просто насолоджувався – що тебе оточує, і хто тебе оточує, – зізналася Щеголєва.

Усі коханки та коханці Андрія Данилка від Інни Білоконь до Юри Авраменка

Андрій слова Гелі не коментував, натомість висловився з приводу чуток про роман з молодим хлопцем на ім’я Юра Авраменко – вони разом співпрацювали:

Хтось вважає, що в мене кохання з Юрою Авраменком, який знявся в моєму кліпі. Нехай думають так, я дуже спокійно ставлюся до цього, – сказав артист.

Усі коханки та коханці Андрія Данилка від Інни Білоконь до Юри Авраменка

Достеменно відомо одне – Андрій Данилко ніколи не був одружений і нікого не кликав заміж. Принаймні, офіційно про це нічого не було чути.