Тіна Кароль у вузькій сукні затримала на собі погляди цілої команди футболістів: Балану час ревнувати (ФОТО)

Українська співачка Тіна Кароль зводить з розуму шанувальників не лише своїм умінням співати, а й карколомними образами у шикарних вузьких сукнях. Співачка по праву вважається українською поп-дівою.

Тіна Кароль давно стала іконою стилю серед українських виконавців, вона завжди має бездоганний вигляд. Її елегантне та жіночне вбрання обов’язково викликає бурю захоплення. Тіна Кароль у повсякденному житті віддає перевагу гарному, але зручному одягу, на екрані ж ми її бачимо виключно в ідеально підібраних образах.

Тіна Кароль завжди виглядає надзвичайно
Тіна Кароль завжди виглядає надзвичайно

Після початку повномасштабної війни росії проти України багато вітчизняних виконавців виступають на благодійних матчах, акціях, концертах. Тіна Кароль не стала винятком. На таких концертах збираються колосальні суми, які згодом йдуть на закупівлю необхідного для армії. Тіна Кароль виступає на благодійних концертах «Життя Переможе/Life Will Win», завдяки яким через UNITED24 збираються кошти на закупівлю рентген-прозорих операційних столів для українських лікарень. Тіна майже за півроку встигла виступити на десятках сцен у Польщі, Литві, Німеччині, Великій Британії, на благодійному вечорі Канського фестивалю, відвідала Японію і Казахстан і це далеко не весь список країн. На благодійних спортивних подіях Тіна Кароль виконує Гімн України.

Тіна Кароль виглядає чарівно
Тіна Кароль виглядає чарівно

Співачка щедро ділиться з підписниками фотографіями та відео з виступів. В одному з благодійних матчів у Ліверпулі Кароль вразила своїм розкішним виглядом у патріотичних кольорах. У блискучій довгій сукні блакитного і жовтого кольору Тіна Кароль виглядає чарівно, а силует, що обтягує, підкреслює її жіночну красу. Виконання головної пісні українців було ідеальним на думку її читачів в Інстаграм. Співачка співає посеред величезного футбольного поля, а навколо неї зібралися футболісти та тренери, з трибун співачку зустрічають радісні глядачі. Пост із кадрами виступу сподобався більш ніж півтори сотні тисяч прихильникам, а коментарі шанувальників висловлюють щирі емоції:

  • Може, до сліз.
  • Найкраще виконання Гімну… до мурашок.
  • Дуже чутливе і тремтливе.
  • Найкраще виконання! Наживо звучало ще краще.

Схожі статті

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.