Як Наталія Могилевська виглядала на піку своєї ваги: до схуднення фігура співачки була вдвічі ширша Влада Ями

Артистка Наталія Могилевська зізнається, що її схильність до повноти часто заважає їй нормально жити. Протягом усієї кар'єри співачки Могилевська то набирала вагу, то знову поверталася до форми.

Улюблениця глядачів часто змінювала образи: зачіску, стиль одягу та навіть його розмір. Якщо покопатися в мережі, можна знайти фото Могилевської, на яких вона у своїй найбільшій вазі. Ці фото датуються 2014 роком, на них можна не впізнати Наталю. Незважаючи на постійні роз’їзди, гастролі та виступи на сцені, які мали допомогти позбавитися ненависних кілограмів, Наталя розповніла, як ніколи раніше.

Наталія Могилівка на піку своєї ваги
Наталія Могилевська на піку своєї ваги

Тоді вона поділилася, що через постійні стреси і навантаження її організм дав збій, тому схуднути їй не так просто. На відміну від інших знаменитостей, Наталія Могилевська не приховує, як їй вдалося схуднути на 25 кілограм. Перед другою участю у шоу “Танці із зірками” співачка взяла волю в кулак та змінила своє тіло кардинально.

Наталія Могилевська часто змінювала розмір одягу
Наталія Могилевська часто змінювала розмір одягу

За її словами, досягти результатів їй допомогло харчування за системою Наталії Самойленко та легкі фізичні навантаження. На думку Могилевської, щоб схуднути потрібно дотримуватись особливого режиму харчування, їсти 4-5 разів на день і ніколи не бути голодною. Ще один важливий момент – необхідно любити себе такою, якою є. Як бачимо, результат приголомшує.

Наталія Могилевська схудла на 25 кілограм
Наталія Могилевська схудла на 25 кілограм

Якщо захотіти, можна пошукати в мережі конкретне меню, як харчувалася Наталія Могилевська, коли хотіла схуднути. Порції не більше 300 грам, вуглеводи – лише до обід, білок у другій половині дня. Тоді співачка стала прикладом сталевої волі та залізного духу, за її методом схудли тисячі жінок. Співачка зізнається, що підтримувати свою форму було важче, ніж скинути вагу.

Зараз Наталія Могилевська знову трохи набрала вагу. На наш погляд, вона виглядає дуже жіночно та природно. Давно відомо, що зайві, на чиюсь думку, кілограми ніяк не впливають на силу таланту.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.