38-річна Джамала проміняла коханого чоловіка на красеня-поляка: молодий та граціозний (ФОТО)

Українка Джамала разом із польським танцюристом Jacek Jeschke танцюватиме на польському шоу "Танці із зірками". У такий спосіб співачка хоче привернути увагу громадськості до війни в Україні та назбирати гроші для допомоги українцям.

Українська співачка Джамала ще раз візьме участь у “Танцях із зірками”, тільки не в Україні. Тепер її зустрічатиме польська публіка. Джамала – співачка, переможниця Євробачення-2016, учасниця українських “Танців із зірками” та просто улюблениця своєї аудиторії.

Співачка Джамала височить на польських "Танцях із зірками"
Співачка Джамала виступатиме на польських “Танцях із зірками”

Після початку повномасштабної війни в Україні співачка активно займається благодійними виступами. Джамала виступала на європейських сценах, нещодавно повернулася із Литви. Новина про те, що українка Джамала візьме участь у польському проекті “Танців із зірками” з’явилася у вигляді чуток кілька тижнів тому. Тоді співачка не коментувала нічого, а нещодавно опублікувала пост-знайомство зі своїм партнером з танців у Польщі.

Ну що ж, ось я й познайомилася зі своїм партнером… І скажу – стався метч із перших хвилин. Коли вже після “привіт” розумієш, здається свій чувак.

Як повідомляє співачка, гроші, зібрані під час ефірів, передаватимуть на допомогу українцям, які постраждали від війни.

Це можливість нагадати про Україну. Світ не має втомитися від нас. Світ не має забути про українців. Під час ТВ-проекту разом із POLSAT Foundation ми збираємо кошти на підтримку постраждалих через війну українців.

Партнер з танців – красень поляк Jacek Jeschke. Він все життя займається бальними танцями і незабаром стане батьком дівчинки. Про це він розповідає у своєму Інстаграмі.

Коментарі відзначили зовнішні дані танцюриста:

  • кайф, удачі!
  • Успіхів у новому проекті! Так би хотілося спостерігати за вами у “Танцях зі зірками”…
  • Йоу, тобі дістався зірковий танцівник!!! Вітаю. Та й бажаю впоратися з цим проектом, бо я знаю – що тобі зовсім не легко – даються проекти, подібного формату!!! Все вийде. Це я знаю. Чекаю на перший ефір!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.