5 причин, чому Тіна Кароль і Дан Балан ніколи не будуть разом: як велике кохання виявилося піаром

Роман Дана Балана та Тіни Кароль не обговорював лише лінивий. Шанувальники зіркової пари не могли дочекатися, коли вони призначать дату весілля, народять дітей і "житимуть довго і щасливо". Однак любов Дана та Тіни виявилася звичайним піаром. Ці двоє ніколи не зможуть бути разом.

Любов Дана Балана та Тіни Кароль зародилася в ефірі вокального проекту “Голос країни”, де вони були наставниками. Українська красуня та молдавський мачо фліртували, кидали один одному неоднозначні погляди та приділяли один одному багато уваги.

Шанувальники Дана та Тіни повірили у щирість почуттів між артистами, але виявилося, що це був лише піар для збільшення рейтингу проекту “Голос країни”. Про це “пробовтався” продюсер проекту Завадюк сказавши, що фіктивне кохання Балана та Кароль зробило свою справу і значно збільшило рейтинг шоу.

5 причин, чому Тіна Кароль та Дан Балан ніколи не будуть разом
5 причин, чому Тіна Кароль та Дан Балан ніколи не будуть разом

Варто зазначити, що в реальному житті Дан Балан і Тіна Кароль ніколи не могли б бути разом і на це є 5 причин.

Різні країни

Тіна Кароль – українська співачка, а Дан Балан живе та працює у Молдові. Кохання на відстані для дорослих людей неможливе, тому це відіграє велику роль.

Трудоголіки

Тіна Кароль – одна з найуспішніших артисток України, і це лише її заслуга. Співачка день та ніч працює над своєю кар’єрою. У таких трудоголіків як вона часто немає часу на особисті стосунки і сім’ю. Дан Балан теж дуже зайнятий своєю кар’єрою та встигає розкручувати не лише себе, а й молодих артистів.

5 причин, чому Тіна Кароль та Дан Балан ніколи не будуть разом
5 причин, чому Тіна Кароль та Дан Балан ніколи не будуть разом

Різний спосіб життя

Тіна Кароль – це стабільність. Вона не прихильниця швидкоплинних романів та інтрижок. Дівчина неодноразово говорила, що мріє про доньку і, ймовірно, хоче стабільні сімейні стосунки. А ось Дан Балан має інші погляди на стосунки. Йому цікаві швидкоплинні інтрижки та пристрасні, але недовгі романи.

Син Тіни Кароль

Якось Тіна Кароль розповіла в інтерв’ю, що її син Веніамін був вкрай незадоволений, коли почув, що Тіні приписують роман із Даном Баланом. Хлопчик поки що не готовий бачити поряд з мамою іншого чоловіка.

Кохання за сценарієм

Дан і Тіна на проекті “Голос” просто грали у кохання за сценарієм. Вони не мали простору для зародження реальних почуттів, адже їм треба було діяти за сценарієм.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.