Криза у стосунках. Тоня Матвієнко презентувала нову сумну пісню без свого чоловіка Арсена Мірзояна

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко випустила нову пісню, яку присвятила стосункам та кризам у стосунках. Сама вона давно заміжня і у шлюбі з Арсеном Мірзояном кризи теж бували.

Тоня Матвієнко несподівано повернулася додому до України після кількох місяців життя за кордоном. Коли розпочалася повномасштабна війна, співачка з дочками поїхала до Португалії, потім побула проїздом у Німеччині та зупинилася у Великій Британії. Там до 1 класу пішла спільна дочка Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна Ніна. Артистка вірить і сподівається, що невдовзі зможе перевести спадкоємицю до української школи в рідній країні, але ризикувати безпекою дитини не хоче.

Знаменита родина Ніни Митрофанівни Матвієнко
Тоня Матвієнко презентувала нову пісню про кризу у стосунках з Арсеном Мірзояном

Незважаючи на це, Антоніна нещодавно зробила сюрприз знаменитій матері Ніні Матвієнко та коханому чоловікові, несподівано приїхавши в Україну до рідних. Зірка проводить час у колі близьких та знаходить час на творчість. Сьогодні Тоня Матвієнко випустила нову пісню, яку назвала “Жива вода”. Співачка присвятила свій твір стосункам.

У стосунках завжди трапляються розлади, але це не привід їх завершувати. Потрібно обнулитися і почати все з чистого листа

, – описала посил пісні Тоня.

Треба сказати, що шлюб Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко сповнений скандалів, бо почався зі зради. Співак закохався у співачку після знайомства на шоу “Голос країни” і не зміг стримати своїх почуттів, вирішивши у результаті залишити сім’ю з двома дітьми та дружину заради нового кохання. Ніна Митрофанівна Матвієнко була проти стосунків доньки з одруженим чоловіком, але всі її спроби перешкодити цьому не мали успіху. Пара щаслива разом, а на всі чутки про розлучення реагує спокійно, адже публічним людям від цього нікуди не подітися. При цьому вони не лукавлять і зізнаються, що навіть у їхньому ідеальному як здається фанатам шлюбі бувають сварки та розбіжності.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.