Таємне повернення: що приховує від фанатів мовчазна зрадниця Ані Лорак, на яку вже й у росії не чекають

Скандальна співачка Ані Лорак залишила росію разом зі своєю дочкою Софією. За деякими даними, вони зараз перебувають у Туреччині у колишнього чоловіка співачки Мурата Налчаджиоглу.

Ані Лорак оскандалилася ще 2014 року своїми виступами в анексованому Криму, вже майже дев’ять років співачка живе та працює у росії. З початку повномасштабної війни Лорак жодного разу не висловила свою думку щодо розв’язаної путіним війни. Вона продовжувала їздити з гастролями ворожою країною. Після скасування концерту в Новосибірську, який мав відбутися у листопаді, у мережі заговорили, що українка згадала про своє походження та вирішила відвернутися від росії. Лорак швидко втрачає любов російських глядачів, а пропагандистські ЗМІ вже встигли розкритикувати українку та назвати її зрадницею.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджіоглу
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу

Чутки обростають новими версіями: ніби Лорак повернулася до Туреччини до свого колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу. Але така інформація не відповідає дійсності: колишніх пов’язує виключно дитина та дружні стосунки. Колишній чоловік Лорак давно заручений з киянкою Лілією, а зараз закохані відпочивають у Болгарії. Останнім часом Кароліна практично не показується на публіці, шанувальники вважають, що це затишшя перед якимись важливими змінами в житті артистки. Продюсер Володимир Гінсбург поділився з виданням SOLENKA.INFO що, найімовірніше, Ані Лорак більше ніколи не виступить у росії. Серйозність таких заяв обґрунтована ще й тим, що співачка попрощалася з Єгором Глібом, який поїхав до США, вони зустрічалися три роки.

Ані Лорак більше не виступить у Росії
Ані Лорак більше не виступить у росії

На офіційному сайті співачки заплановані виступи в європейських країнах, отже поки Лорак точно не збирається повертатися до росії. Можна зробити висновок, що Ані Лорак не вдалося всидіти на двох стільцях одночасно. В Україні співачку вже давно вважають зрадницею, а в росії звинувачують у лицемірстві. Шанувальники впевнені, що Кароліна Куєк не просто поїхала саме зараз: мабуть, захотіла втекти з росії, але й в Україну їй дороги тепер немає.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.