Зіркові розлучниці: Полякова, Матвієнко, Каменських та інші зірки, які були коханками своїх чоловіків

Для когось вони розлучниці, хтось упевнений, що така сутність кохання і своїм щастям не можна поступатися навіть законній дружині. Оля Полякова, Настя Каменських, Тоня Матвієнко – цей список можна продовжити.

Оля Полякова

Оля Полякова одружена з бізнесменом Вадимом Буряковським. Нещодавно співачка зізналася, що якийсь час була коханкою свого чоловіка-мільйонера. За її словами, вона не могла продовжувати зустрічатися таємно та поставила умову розірвати любовний трикутник. У результаті Полякова заміжня з 2004 року, виховує двох доньок Машу та Алісу.

Оля Полякова забрала чоловіка з родини

Антоніна Матвієнко

Донька народної артистки України Ніни Матвієнко одружена з музикантом Арсеном Мірзояном. Їхні стосунки почалися, коли Арсен був ще одружений з Анною, яка народила йому двох синів. Антоніна на той момент була вже розлучена. Пара не приховувала стосунків і навіть жила разом. Нині вони одружені, виховують спільну доньку Ніну.

Тоня Матвієнко зруйнувала сім’ю Арсена Мірзояна

Настя Каменських

Олексій Потапенко та Настя Каменських одружилися у 2019 році. До цього репер був одружений з Іриною Горовою, яка народила йому сина. З Іриною Потап розлучився у 2016 році і навіть примудрився зберегти дружні стосунки. Проблема в тому, що чутки про роман Насті та Потапа ходили з самого створення їхнього дуету “Потап і Настя”. Можливо, що любов до Насті і спричинила розлучення.

Настя Каменських, можливо, стала причиною розлучення Потапа та Ірини Горової.

Камалія

Мало хто знає, але співачка Камалія також розбила чужу родину. Вона забрала Мохаммада Захура у його першої дружини. Хто його перша обраниця, Захур не розказує. Однак колись Камалія ділилася, що пару йому підібрали батьки і він не відчував справжньої любові до дівчини. З Камалією мільярдер познайомився під час особистого свята: дівчина зачарувала майбутнього чоловіка своїм голосом і з того часу вони разом. Знаючи пакистанські традиції, можна припустити, що колишня дружина на повному забезпеченні Захура.

Камалія та Захур

Нагадаємо, що співачка Альбіна Джанабаєва теж забрала з сім’ї свого чоловіка Валерія Меладзе, а Віра Брежнєва вкрала з родини його брата, Костянтина Меладзе.