Найбільш високооплачувані українські зірки: Світлана Лобода, Олег Винник, Тіна Кароль та інші

Щороку багато видань із всесвітньою популярністю намагаються визначити найуспішніших людей різних професій. Зазвичай найвпливовіші журнали складають список найбагатших артитсів шоу-бізнесу.

Олег Винник

Найбільш високооплачуваним та затребуваним артистом котрий рік залишається співак Олег Винник. 2019 року він відпрацював 50 концертів, на яких заробив від 5 до 7 мільйонів доларів. Хто не знає, квиток на концерт Винника коштує від 800 до 1000 гривень, але це було 2019 року. Крім того, співак знімається в рекламі, гонорар за яку має бути не нижчим за 100 тисяч доларів. Якщо ви захочете запросити Винника на вечірку, він виступить для вас протягом 40 хвилин за 50 тисяч доларів. 2020 року через пандемію заробіток Винника суттєво знизився: він продав лише 78 тисяч онлайн-квитків вартістю від 7 до 20 доларів кожен. Ковід та війна внесли свої корективи до заробітків співака.

Олег Винник заробляє колосальні гроші
Олег Винник заробляє колосальні гроші

Тіна Кароль

Українська поп-діва – талановита та затребувана співачка. Нині вона здебільшого присвятила себе благодійним виступам на користь України. Але у мирний час Кароль заробляла від 30 тисяч доларів за один виступ. Окрім співочої кар’єри Тіна Кароль рекламувала бренд коштовностей. Подейкують, зірка рівня Кароль може сміливо просити за це гонорар у розмірі 150-200 тисяч доларів. Під час пандемії співачка зайнялася бізнесом, почала продавати взуття та аксесуари, розробила свій бренд червоної помади та парфумів. Мережа схвилювала ціна аромасвічі, яку продавала Кароль: 1800 гривень.

Тіна Кароль зараз співає на благодійних концертах
Тіна Кароль зараз співає на благодійних концертах

Світлана Лобода

Скандальна українська співачка, яка заробила сольною кар’єрою здебільшого на концертах у росії. Її гонорари сягають колосальних сум. У телепрограмі Лобода зніметься щонайменше за 300 тисяч доларів. Один концерт приносить співачці 50 тисяч євро. Був час, коли Лобода давала тридцять концертів на місяць. А щоб запросити Світлану Лободу до себе на день народження, де вона виступить із 40-хвилинною програмою, потрібно буде заплатити від 50 тисяч доларів, а, на думку російських продюсерів, усі 75 тисяч зелених.

Світлана Лобода
Світлана Лобода заробила мільйони у росії

Софія Ротару

Останні заробітки народної артистки України Софії Ротару, про які знають у мережі – задекларовані ще 2010 року майже 5 мільйонів доларів за рік. Якщо захочете запросити на весілля Софію Михайлівну, готуйте гонорар у 55 тисяч євро мінімум.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.