Таїсія Повалій, яка замовчує війну в Україні, заспівала українською мовою на концерті в росії

Відома співачка Таїсія Повалій, яка родом з України та має звання народної артистки України, після початку війни продовжує вести концертну діяльність у країні-агресорі росії.

Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України знаменитості, які проживають у країні-агресорі, розділилися на 3 табори. Перші — виїхали з росії та відкрито підтримують Україну, другі — нікуди не виїжджали і вирішили відмовчуватися на тему війни. Існують і ті, які активно підтримують злочинні дії Росії.

Таїсія Повалій, яка народилася та будувала кар’єру в Україні та навіть отримала звання народної артистки, з 2014 року живе та працює в росії. Після початку повномасштабної війни на території України Повалій вирішила відмовчуватися і не зробила жодної заяви щодо війни. Проте співачка продовжує давати концерти у росії.

Нещодавно у Мережі з’явилося відео з нещодавнього концерту у Новосибірську, присвяченого 85-річчю Кобзона. Для виступу Повалій обрала українську пісню “Черемшина” та цинічно виконала її на російській сцені. Невдовзі всі доступні відео ганебного виступу Повалій були видалені.

До речі, це не вперше Повалій співає українською, після початку війни. 14 липня у білоруському місті Вітебськ відбулося відкриття музичного фестивалю “Слов’янський базар”, де артистка виконала українську пісню “Верба”, а на 9 травня Повалій цинічно заспівала “Пісню про рушник” на російській сцені.

Поки відбувається геноцид українського народу, Таїсія Повалій продовжує розважати росіян, тим самим вона підтримує злочинні дії росії.

Таїсія Повалій виступає в Росії та Білорусі.
Таїсія Повалій, яка замовчує війну в Україні, заспівала українською мовою

Нагадаємо, нещодавно відома співачка Ірина Білик дала інтерв’ю, в якому розповіла, що вона для себе назавжди викреслила з життя Таїсію Повалій та її чоловіка Ігоря Ліхуту. Хоча Ліхута не робив публічних заяв на підтримку війни в Україні, за словами Білик, він підтримує геноцид українського народу. Білик зізналася, що її знайомі розповіли, що Ліхута виявився путіністом. Він дивиться російські новини та радіє тому, що відбувається в Україні.

Схожі статті

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.