Похорон Юрія Шатунова виявився аферою: Разін, що втік з росії, приголомшив заявою

З дня смерті соліста гурту "Ласковый май" Юрія Шатунова минуло вже два місяці, але ця тема дедалі більше обростає новими чутками та нюансами, що сягають абсурду.

Гурт “Ласковый май” на чолі з Юрієм Шатуновим було створено далекого 1986 року. Важко повірити, але все починалося з художньої самодіяльності. Керівник гуртка Оренбурзької школи-інтернату №2 Сергій Кузнєцов разом із музикантом В’ячеславом Пономарьовим та солістом, тринадцятирічним Юрієм Шатуновим створили групу, яка так і залишилася називатися “Ласковый май”. Музиканти досягли неймовірного успіху: тринадцять аншлагів поспіль в “Олімпійському”.

Юрій Шатунов судився з Андрієм Рогозіним за право виконувати найпопулярніші пісні
Юрій Шатунов судився з Андрієм Рогозіним за право виконувати найпопулярніші пісні

Правду кажучи, навіть шановній Примадонні цього не вдавалося. Після скандалу соліста Юрія Шатунова та продюсера Андрія Рогозіна колектив розпався. Причина сварки – доходи групи. Шатунов вважав, що продюсер забирає собі більшу частину зароблених грошей. Після творчої перерви Юрій Шатунов повернувся на сцену у 2009 році. 23 червня 2022 року новина про смерть соліста “Ласковый май” облетіла усі ЗМІ. Улюбленець публіки, співак Юрій Шатунов пішов із життя. До мережі потрапили останні кадри живого співака, зроблені під час транспортування Шатунова до лікарні під час серцевого нападу. На жаль, було вже надто пізно.

Розкрилася таємниця похорону Юрія Шатунова
Розкрилася таємниця похорону Юрія Шатунова

Нещодавно колишній продюсер “Ласковый май” Андрій Рогозін приголомшив визнанням: під час похорону праху Юрія Шатунова після кремації не було в урні. За словами Рогозіна, у могилу поклали порожню капсулу, а порох співака забрала з собою вдова Світлана до Німеччини.

…Я вийшов на людину, яка займалася похороном Юри Шатунова. І він сказав про те, що порох Юри, який вони спалили… приховуючи сліди злочину, його вбивства, яке Слідчий комітет мав розслідувати, а тепер немає тіла та немає справи. Але найстрашніше, що Світлана полетіла з його порохом до Німеччини, і на Троєкурівському цвинтарі ховали зовсім порожню капсулу…

Крім того, колишній продюсер Шатунова запевняв, що теперішній директор співака Кудряшов був упевнений, що Рогозін украде урну з прахом покійного співака просто під час похорону. Це схоже на абсурд, але така розмова все-таки мала місце. Нагадаємо, перед смертю Юрій Шатунов виграв судову справу, в якій судився проти Андрія Рогозіна за право виконувати свої найпопулярніші пісні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.