День Державного прапора України: Вакарчук, Єфросиніна, Камалія та інші привітали українців зі святом

23 серпня українці відзначають День Державного прапора. Багато українських зірок у цей день привітали своїх співвітчизників зі святом та освідчились у коханні Батьківщині.

Зірки шоу-бізнесу зворушили Мережу знімками із синьо-жовтим прапором та розповіли, що для них означає це свято.

Катя Осадча

Відома українська телеведуча Катя Осадча оригінально привітала українців із Днем прапора. Жінка опублікувала фото зі своїм старшим сином Іллею, на якому вона позувала у синій футболці, а хлопець – у жовтій. У підписі до фото Осадча зазначила, що наразі День прапора з нами відмічає весь світ, адже синьо-жовтий колір тепер символізує свободу, боротьбу та силу духу народу.

Алла Мазур

Ведуча програми “ТСН” у своєму Інстаграм-блозі оприлюднила фото, зроблене в центрі Києва, де вона позує із родиною переселенців із Бердянська. Телеведуча у підписі до фото привітала українців із Днем прапора та наголосила, що вона вірить у перемогу України і що зовсім скоро у всіх окупованих містах та селах знову майорить український прапор.

Камалія

Найбагатша співачка України Камалія опублікувала у своєму Інстаграм-блозі фото, на якому вона позує разом із чоловіком. На знімку Камалія та Мохаммад Захур були одягнені у стилі хакі, а співачка тримає прапор України. У підписі до знімку Камалія нагадала, що синій колір символізує небо, а жовтий безкрає поле.

Маша Єфросиніна

Телеведуча Маша Єфросиніна оприлюднила у своєму Інстаграм-блозі фото із прапором України в руках. Жінка привітала українців зі святом та наголосила, що тепер синій та жовтий колір означають набагато більше, ніж раніше. Тепер кольори українського прапора символізують боротьбу, свободу та незламність.

Святослав Вакарчук

Лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук поділився, що під час благодійного туру Європою він дуже часто почав бачити у різних містах прапор України — на машинах, вікнах, музеях, будинках. Наразі прапор України для всього світу є символом вільного світу.

Популярне

Схожі статті

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.