Надя Дорофєєва переспівала легендарну пісню Скрябіна: “Ну таке… схоже на скавчання…”

Співачка Надя Дорофєєва поділилася кадрами свого виступу на концерті до Дня Незалежності України, де заспівала легендарну пісню Кузьми Скрябіна. Думки фанів розділилися.

Надя Дорофєєва радує своїх глядачів новими піснями та відеороботами. Нещодавно зірка представила українську версію популярної пісні “Кольорова”, а кілька днів тому в мережі з’явилася робота “Крапають”. Але на концерті Надя вирішила заспівати знакову пісню легенди українського шоу-бізнесу Кузьми Скрябіна “Спі собі сама”.

Відеоролик, знятий на концерті в метро, пронизав до глибини души більшості комментаторів. Вони були здивовані чуйністю виконання пісні, дякували:

  • Пісні Скрябіна назавжди у серці, вони доводять до сліз.
  • Це було неймовірно, особливо наживо.
  • Мурашки. Фантастичне виконання цієї пісні! Надюша, дуже зворушливо.

Інша частина аудиторії відверто зізналася, що їм зовсім не до вподоби виявилося виконання Наді.

  • Ну таке…. Скавчання якесь вийшло. Слова у пісні не треба так розтягувати. Це не колискова.
  • Зі Скрябіним навіть близько не стояла…
  • Нічого так, піде.
Надя Дорофєєва кинула Дантеса заради іншого
Надя Дорофєєва кинула Дантеса заради іншого

Нагадаємо, що особисте життя Наді Дорофєєвої та її колишнього чоловіка Володимира Дантеса хвилює шанувальників не менше, ніж творче. Після 11 років спільного життя Надя покинула Вову заради спільного друга Міші Кацуріна, який, у свою чергу, покинув свою дружину Дашу. Цей любовний квадрат вводить зовсім заплутав фанатів, адже чутки про роман Володимира та Даші теж не вщухають: то їх бачать разом у кафе, то вони міняються футболками, Даша зривається в Ізраїль до Вови на концерт, а потім взагалі називає светр Дантеса як “светр мого хлопця”. Надя та Мишко зізналися публіці, що вони зустрічаються, а ось Вова та Даша поки що мовчать.

Схожі статті

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.

Раніше не знала, як це їсти – тепер не можу відірватись: смачні котлети з курячої печінки. Фірмовий рецепт

Немає нічого смачнішого за ці нереальні котлети з курячої печінки. Головне – навчитись їх готувати. Ділимось дуже простим рецептом апетитної закуски.