19-річна донька Олени Кравець у шкіряній куртці влаштувала зухвалу фотосесію: мати збентежена

Старша донька зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець – Марія – порадувала шанувальників новими фотографіями. 19-річна донька Олени Кравець виросла та стала справжньою красунею.

Дівчина досить часто публікує у своєму Instagram нові фото і з кожним днем стає дедалі популярнішою. 19-річна донька Олени Кравець, на відміну від своєї зіркової мами, не захотіла залишатися за кордоном і нещодавно повернулася до Києва. Маша Кравець із 15-річного віку навчалася самостійності, адже саме тоді родина вирішила, що Маша житиме сама. Справа в тому, що близнюки Олени Кравець тільки народилися, були зовсім крихітними, живучи за містом дуже важко підбирати час, щоб відвозити щодня старшу доньку до школи і забирати її. Маша попросилася пожити одній у місті, на цьому й зійшлися. За словами Олени, спочатку дуже переживала через таку ситуацію, а потім зрозуміла, що це пішло на користь дівчині. Тим більше поряд доглядала бабуся за дівчинкою. Вона стала самостійнішою та відповідальнішою, ніж раніше. Нині Маша всю себе віддає танцям, хоче стати хореографом. До речі, на зап’ясті Маші було набито тату російською мовою “Танцюй”, але після початку війни дівчина вирішила поміняти букву і на українську, таким чином показавши свою українську позицію.

Маша Кравець влаштувала зухвалу фотозйомку
Маша Кравець влаштувала зухвалу фотозйомку

Нещодавно Маша похвалилася фото із міської фотосесії. Читачам вона здалася трохи зухвалою та брутальною на цих фото, а зіркова мати навіть залишила жартівливий коментар, попросивши дати поносити куртку та джинси доньки.

  • Машулик, даси куртку поносити? А джинси?
  • За куртку окремий лайк.
  • Яка ж ти гарна!
  • Яка ж шикарна! Здивувалась так, що шию скрутила.
  • Дуже красива, тобі йде такий стиль, радуй більше новими фотографіями.

Схожі статті

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.