Про них мріють усі жінки: ТОП-5 найкрасивіших чоловіків українського шоу-бізнесу — Вінник, Козловський та інші

Про те, що в українські дівчата найкрасивіші у світі, багато хто знає. Проте, українські чоловіки зовсім не поступаються представницям прекрасної статі.

Хто увійшов до п’ятірки найкрасивіших чоловіків України, дивіться далі у матеріалі.

Богдан Юсипчук

ТОП-5 найкрасивіших чоловіків українського шоу-бізнесу: Богдан Юсипчук
ТОП-5 найкрасивіших чоловіків українського шоу-бізнесу: Богдан Юсипчук

Красу відомого актора Богдана Юсипчука оцінили не лише в Україні. У 2018 році Богдан брав участь у міжнародному конкурсі краси для чоловіків “Mister Sea World” (Містер Морський Світ), де отримав титул найкрасивішого чоловіка світу. Публіці Богдан відомий із кінофільмів “Тіні забутих предків”, “Синевир” та багато інших кінострічок.

Олег Винник

Винник виїхав на лікування ще до початку повномасштабної війни
ТОП-5 найкрасивіших чоловіків українського шоу-бізнесу: Олег Винник

49-річного українського артиста Олега Винника називають повелителем жіночих сердець та жіночим спокусником. Справді, він має мільйони фанаток, які про нього мріють. Легка щетина, довге волосся і спокусливий погляд просто зводять з розуму українських жінок. Винник настільки популярний, що завжди ходить із охороною. Артист зізнається, що його шанувальниці іноді бувають настільки наполегливими, що без охорони йому не обійтися.

Стас Боклан

ТОП-5 найкрасивіших чоловіків українського шоу-бізнесу: Стас Боклан
ТОП-5 найкрасивіших чоловіків українського шоу-бізнесу: Стас Боклан

Стас Боклан – відомий український актор, якому 62 роки. Незважаючи на немолодий вік, Боклана вважають втіленням мужності та харизми. Його чоловічій енергетиці та артистизму можуть позаздрити багато молодих акторів. Недаремно Боклан дуже часто грає в кіно разом із молоденькими артистками.

Влад Яма

Влад Яма
ТОП-5 найкрасивіших чоловіків українського шоу-бізнесу: Влад Яма

Цей блакитноокий красень із розкішною пластикою полюбився українським жінкам ще 15 років тому, коли він виступав із Наталією Могилевською у шоу “Танці із зірками”. Зараз Яма трохи змінив свій імідж: до лисої голови додалася ще густа борода, яка зараз у моді. Так, танцюрист став ще більш харизматичним та мужнім. Влад Яма має цілу армію шанувальниць і вважається одним із найкрасивіших чоловіків України.

Віталій Козловський

ТОП-5 найкрасивіших чоловіків українського шоу-бізнесу: Віталій Козловський
ТОП-5 найкрасивіших чоловіків українського шоу-бізнесу: Віталій Козловський

Козловського відносили до зірок-красенів ще у 2000-х, коли він виходив на сцену з довгим волоссям та співав попсові пісні. Нині Віталій виглядає зовсім інакше. Артист активно займається у спортзалі та має дуже хорошу фізичну форму. Своє довге волосся він поміняв на моднішу коротку стрижку і відростив бороду. Нині Віталій Козловський – один із найпривабливіших чоловіків України.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.