Зірки, які повернулися до України, хоча могли залишитися в Європі: Оля Полякова, Ксенія Мішина та інші

Більшість зірок після 24 лютого наслідували приклад мільйонів українців і поїхали з України, втікши від війни. Проте життя закордоном виявилося не зовсім казкою, і багато хто з них уже повернувся додому, хоча міг би перебувати в Європі до закінчення війни.

Оля Полякова

Історія втечі Олі Полякової з дітьми з Києва облетіла всі пабліки новин. Спершу сім’я перебралася на Захід України, потім прийшло рішення відвезти дітей до Франції. Сім’ї дала притулок подруга Олі Ніка Білоцерківська. У липні співачка все ж таки вирішила повернутися в рідні краї. Вона пояснила своє повернення бажанням якнайшвидше опинитися в рідному домі, та й робота чекала у Києві.

Оля Полякова з мамою та доньками
Оля Полякова з мамою та доньками

Камалія

Дружина мільярдера Камалія разом із двійнятами та чоловіком повернулася в Україну перед початком навчального року. Дівчаток Арабеллу та Мірабеллу чоловік співачки відвіз у Лондон ще за кілька днів до початку війни. Пізніше до сім’ї приєдналася і Камалія. Співачка займалася благодійними концертами, збираючи кошти для армії. Захур має нерухомість у кількох європейських країнах, сам Мохаммад не є громадянином України, а отже сім’я могла б спокійно чекати миру в теплому і спокійному місці.

Камалія із сім'єю
Камалія із сім’єю

Ксенія Мішина

Актриса та екс-учасниця шоу “Холостячка” Ксенія Мішина 24 лютого разом із сином Платоном збиралася на відпочинок, війна застала їх в аеропорту. Цього ж дня родина покинула Київ. Деякий час Ксенія із сином та з колишнім Олександром Еллертом жили на Заході України. На щастя, Мішина підписала контракт на співпрацю в Бельгії, де актриса знімалася в серіалі. Тому Ксенія забрала сина та виїхала автомобілем з України. Можна було й надалі жити у Бельгії, адже режисер дуже хотів допомогти українці. Але невдовзі після закінчення зйомок Мішина повернулася до Києва.

Ксенія Мішина із сином Платоном
Ксенія Мішина із сином Платоном

Тоня Матвієнко

Дочка легендарної співачки Ніни Матвієнко разом із молодшою донькою Ніною за кілька місяців встигла побувати у Португалії, Німеччині та Лондоні. Вирвавшись із благодійних концертів, вирішила зробити сюрприз своєму чоловікові музикантові Арсену Мірзояну та мамі. В інтерв’ю Тоня скаржилася на важкий фінансовий стан її сім’ї, але все ж таки в Україні планує бути недовго, скоро повернеться з донькою до Лондона.

Тоня Матвієнко зробила сюрприз чоловікові
Тоня Матвієнко зробила сюрприз чоловікові

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.