Міні-спідниця і сумка за 140 тисяч гривень: колишній чоловік Ані Лорак похвалився 26-річною красунею-нареченою

Колишній чоловік скандально відомої співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу похвалився своєю красунею-нареченою, яка вразила розкішшю свого образу.

Ані Лорак та Мурат Налчаджиоглу розлучилися у 2019 році після 10 років у шлюбі. З цієї пари ні з чим вийшов саме колишній чоловік співачки, проте наразі ситуація кардинально змінилася. Турецький бізнесмен живе у самому центрі української столиці, його бізнес процвітає і він щасливий у стосунках із 26-річною візажисткою Лілією Реус, яка скоро стане його дружиною. Закохані заручені і планують офіційно узаконити своє кохання.

Лорак при цьому ховається від публіки після того, як росія, в якій вона жила та працювала з 2014 року, розв’язала повномасштабну війну проти України. Артистка не висловила свою позицію, мабуть побоявшись втратити все, що має в рф, але вже планує гастролі Європою і називає себе найтитулованішою українською співачкою.

Бывший муж Ани Лорак похвастался своей 26-летней красавицей-невестой
Колишній чоловік Ані Лорак похвалився своєю 26-річною красунею-нареченою

Мурат Налчаджиоглу тим часом про колишню дружину не згадує і у своєму особистому блозі у соцмережах публікує фото з нареченою. Днями вони засвітилися на робочому заході, куди турок прийшов у стриманому діловому образі, а його обраниця одягла трендову твідову спідницю довжини міні, бежевий гольф, піджак кольору хакі і високі чоботи. Доповненням цього стильного образу стала недешева мініатюрна сумочка від Dior. У Мережі такий аксесуар продають по 140 тисяч гривень.

Колишній чоловік Ані Лорак похвалився своєю 26-річною красунею-нареченою
Колишній чоловік Ані Лорак похвалився своєю 26-річною красунею-нареченою

Шанувальники Мурата радіють за нього і бажають майбутньому подружжю щасливого сімейного життя.

Нагадаємо, від шлюбу Налчаджиоглу з Ані Лорак має дочку Софію. До повномасштабного російського вторгнення дівчинка жила з матір’ю, але зараз вона все більше часу проводить із батьком.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.