Катя Осадча висловилася про Вакарчука, який пішов з “Голосу країни”: присоромила співака – буде скандал?

Святослав Вакарчук нещодавно приголомшив шанувальників своєю несподіваною заявою про те, що артист залишає зйомки шоу "Голос країни". Катерина Осадча не промовчала та прокоментувала рішення українського співака

Відома українська телеведуча Катерина Осадча прокоментувала поновлення трансляції випусків нового сезону “Голосу країни”, перший випуск якого було представлено публіці 23 січня. У лютому трансляцію перервали через початок повномасштабного вторгнення. У пості, опублікованому Осадчою, йдеться про відповідальність зіркових тренерів, яку вони мають нести.

Примітно, що знаменитість опублікувала пост відразу після того, як Святослав Вакарчук, фронтмен відомої групи “Океан Ельзи”, а також зірковий тренер на шоу “Голос країни”, заявив, що відмовляється від подальшої участі в телепередачі. Нагадаємо, що Святослав Вакарчук поділився подробицями про своє рішення. Так, на думку соліста, він зараз займається значно важливішими справами.

Катя Осадча поділилася своєю думкою щодо того, що Вакарчук відмовився від зйомок у шоу.
Катя Осадча поділилася своєю думкою щодо того, що Вакарчук відмовився від зйомок у шоу.

Крім того, Святослав Вакарчук поділився емоціями щодо повернення телепередачі на екрани. Артист заявив, що хоча останні випуски зняли в січні цього року, Вакарчуку здається, що з того часу минуло набагато більше часу.

Розумію рішення команди проекту вийти в ефір, але мене в дозйомках не буде

, – поділився Святослав Вакарчук на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм.

Знаменитий український співак поділився у своєму зверненні одкровенням про те, що він переслідує абсолютно інші цілі. Так, за словами Вакарчука, він націлений підтримувати українських військових на передовій, а також проводити благодійні заходи, виручені кошти з яких планує відправляти волонтерам.

Святослав Вакарчук приголомшив шанувальників несподіваним рішенням залишити зйомки шоу
Святослав Вакарчук приголомшив шанувальників несподіваним рішенням залишити зйомки шоу

Незабаром Катерина Осадча опублікувала в особистому блозі пост, в описі якого залишила досить “провокаційні” коментарі. Так, телеведуча натякнула, що тренери, які набрали собі команди, мають відповідати за учасників шоу.

Тренери відповідальні за тих, кого до себе взяли в команди, і “Голос” – це насамперед про учасників, а не про власні амбіції тренерів. Ми ж своїх не кидаємо?

, – задала риторичне питання наприкінці свого звернення Катерина Осадча.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.