Вагітну Каменських залишив в Україні: Потап засвітився в автобусі та викликав підозри – біжить до Іспанії?

Український відомий музикант та співак Олексій Потапенко лише нещодавно повернувся додому після тривалого перебування за кордоном. Нещодавно Потап опублікував знімок з автобуса та викликав цим багато запитань

У день початку повномасштабного вторгнення росії на територію України Настя Каменських зі своїм чоловіком Олексієм Потапенком опинилася за кордоном. В одному з інтерв’ю співачка зізналася, що це було ненавмисно – зірки вирішили відвезти своїх мам на відпочинок до Іспанії. Однак, коли Настя Каменських таки повернулася до рідного Києва, Потап залишався на віллі в Мадриді.

Олексій Потапенко після повернення в Україну здивував фанатів змінами у зовнішності та зайвою вагою
Олексій Потапенко після повернення в Україну здивував фанатів змінами у зовнішності та зайвою вагою

Такою поведінкою зірка викликала чимало критики у свій бік, а довгий час він зовсім не коментував свою відсутність у Києві. Після повернення додому музикант відповів на всі питання, що цікавлять шанувальників. Так, за словами Олексія Потапенка, він не сидів в Іспанії без діла.

Весь свій вільний час співак та репер присвячував роботі, а також разом із дружиною Настею займався благодійністю та волонтерством. За словами Потапа, він виступав на благодійних концертах по всій Європі і навіть у Латинській Америці. Проте, за словами репера, він зрозумів, що настав час повертатися додому та підтримувати українців у рідному Києві.

Олексій Потапенко нещодавно поділився в Інстаграм новим знімком і викликав у шанувальників чимало запитань щодо своїх подальших планів
Олексій Потапенко нещодавно поділився в Інстаграм новим знімком і викликав у шанувальників чимало запитань щодо своїх подальших планів

Крім того, Потап наважився на кардинальні зміни. Після приїзду до рідного дому він заявив, що повністю відмовляється від російської мови – як у приватних діалогах, так і в професійному плані. Олексій заявив, що повністю викреслив зі свого життя той фактор, який нагадує йому про росію.

Після таких гарних слів та безлічі яскравих обіцянок Потап встиг стурбувати шанувальників новою опублікованою фотографією. Так, на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм Олексій Потапенко поділився фотографією з автобуса.

Український музикант Потап поділився знімком з автобуса, проте не вказав, куди він прямує
Український музикант Потап поділився знімком з автобуса, проте не вказав, куди він прямує

Жодних коментарів чи описів до знімку зірка не залишив, а тому змусив підписників задаватися питанням, куди ж він таки прямує. Примітно, що поруч із ним немає його дружини Насті Каменських.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.