Тіна Кароль подарувала розвідникам із ЗСУ автомобіль для бойових завдань: “Вільні! Нескорені!”

Відома українська співачка Тіна Кароль під час повномасштабного російського вторгнення на територію України робить багато добрих справ, у тому числі й для ЗСУ.

Відомий українським глядачам телеведучий Даніель Салем, який вступив до лав ЗСУ, публічно подякував співачці Тіні Кароль і від імені розвідувальної групи “12 друзів Оушена”. Як виявилось, поп-діва подарувала захисникам автомобіль-пікап, який допоможе їм у виконанні бойових завдань.

Салем виклав у Instagram відео з тим самим автомобілем, на якому постав в образі кольору хакі. У підписі до публікації Даніель також нагадав про нову пісню Тіни Кароль, якою вона спробувала підняти бойовий дух українців, які борються за свою свободу та незалежність у цій війні з російськими окупантами.

Моя водолій, люблю, обіймаю, дякую! За те, що ти своїми вчинками, піснями об’єднуєш Україну, мотивуєш бійців, які захищають нашу рідну Україну щодня. Я завжди казав тобі, що ти посол серця. Вільні! Нескорені!

Користувачі Мережі не залишилися осторонь, приєдналися до подяки Тіні Кароль, яка всіляко допомагає країні у ці важкі часи і попросили Даніеля берегти себе на фронті.

Тіна Кароль подарувала розвідникам із ЗСУ автомобіль для бойових завдань

Нагадаємо, поп-діва висловилася з приводу ініціативи Мінкульту позбавити почесних звань Народного артиста України зірок-зрадників, які працюють у росії та не висловлюються про війну. Серед них особливо “відзначилися” співачки Ані Лорак, Йолка, Таїсія Повалій, Наташа Корольова, телеведуча Регіна Тодоренко, а ось Світлана Лобода, яка активно виступала на російській сцені з 2014 року, відхрестилася від діяльності в рф, поїхала за кордон та кинула сили на підтримку Батьківщини, хоч і зіткнулася з недовірою до себе з боку українських фанатів та деяких колег.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.