Потап після повернення в Україну похвалився врожаєм із власного саду: “Вродила яблунька моя!”

Відомий український співак Потап після повернення в Україну встиг похвалитися врожаєм зі свого яблуневого саду на ділянці в їхньому домі з Настею Каменських.

Потап довгий час із лютого 2022 року перебував за кордоном. Як виявилося, за кілька днів до повномасштабного російського вторгнення артист поїхав у справах до Іспанії разом із зірковою дружиною Настею Каменських, своєю мамою та свекрухою. Пізніше співачка розповідала, що у них був запланований переліт до Києва того самого дня 24 лютого, проте всі рейси були скасовані і вони буквально застрягли за кордоном.

Публіка дуже неоднозначно сприйняла рішення Олексія Потапенка та Насті Каменських не повертатися до України. Безліч користувачів Мережі критикували пару, незважаючи на їхню участь у благодійних концертах та зборі коштів для українців.

Потап після повернення в Україну похвалився врожаєм із власного саду

У серпні співачка повернулася додому, відвідала маму, яка приїхала на Батьківщину ще раніше, побувала у своєму особняку, виступила для військових і дала кілька інтерв’ю. Незабаром після цього артистка знову виїхала за межі країни, натомість у Києві показався її чоловік Потап, який оголосив про своє повернення в ефір ранкового шоу на 1+1. Репер зазначив, що в Україні він збирається втілити у життя ідею, яка змінить український шоу-бізнес.

В особистому блозі Instagram артист щасливий похвалився врожаєм яблук із власного саду:

Подивіться, як вродила яблунька моя! Я ж її садив! Збираємо врожай!

– сказав Потап за кадром.

Потап після повернення в Україну похвалився врожаєм із власного саду

Нагадаємо, після повернення Насті Каменських в Україну шанувальники запідозрили її у вагітності, адже зірка помітно набрала та почала носити вільніший одяг. Співачка на чутки не реагує, при цьому на тему можливої вагітності Каменських вже висловився відомий зірковий екстрасенс Макс Гордєєв.