Кацурін і Дорофєєва, Потап і Настя та інші пари, які чекають на дитину: співачки натякнули на вагітність

Особисте життя співачок із сьогоднішньої підбірки останні декілька місяців активно обговорюють в Мережі. Справа в тому, що прихильники підозрюють цих українських красунь у вагітності. Про кого йде мова, читайте далі в матеріалі.

Надя Дорофєєва

Любовну драму Дорофєєвої ось уже півроку обговорюють не тільки прихильники співачки, а і усі ЗМІ. В березні цього року артистка оголосила про розлучення зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу. Як виявилось пізніше, дівчина розійшлась з чоловіком, бо закохалась у ресторатора Михайла Кацуріна, з яким дуже тісно раніше дружила вона і Володимир Дантес. Дорофєєва закрутила роман із ресторатором, коли він ще був одружений. Заради співачки Михайло Кацурін покинув свою дружину і двох маленьких дітей.

Останнім часом прихильники співачки почали помічати, що надя Дорофєєва появляється на публіці лише в об’ємних речах, які на декілька розмірів більші. Публіка почала підозрювати, що за балахонами співачка може ховати округлий живіт.

Дорофеева и Кацурин ждут ребенка? Бывшая Дантеса намекнула на беременность и прикрыла живот балахоном
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін чекають на дитину

Цікаво, що за 10 років стосунків з Дантесом Дорофєєва так і не стала мамою. Прихильники цієї пари навіть підозрювали, що вони разом не можуть стати батьками, через медичні показники.

Настя Каменських

Відому співачку Настю Каменських у вагітності періодично підозрюють останні 3 роки, як тільки вона вийшла заміж за Потапа. Через те, що співачка має пишні форми, прихильники часто помічають округлий животик і спішать вітати подружжя зі швидким поповненням. Однак, поки що ні одні з чуток не підтвердились. Потап і Настя ще й досі не стали батьками. Втім, це скоро може змінитись. Адже фігура Насті Каменських зараз дуже відрізняється від тої, що була раніше. Зміни у зовнішності співачки прихильники помітили, коли вона приїхала в Україну після 6 місяців перебування за кордоном. Співачка почала з’являтися на публіці лише у вільному одязі. Однак навіть під балахонами Каменських не змогла приховати округлі форми.

Беременная Настя Каменских готовится родить Потапу дочку и прячет живот за балахонами
Потап і Настя Каменскьких чекають на дитину

Поки що ні Потап, ні Настя Каменських не підтвердили своє можливе майбутнє батьківство.

Наталія Могилевська

47-річна співачка Наталія Могилевська не заміжня і не має дітей. Однак з недавніх пір її почали підозрювати у можливій вагітності. Причиною для обговорень стали свіжі фото та відео, на яких добре видно, що співачка має значний живіт.

Масла у вогонь додало ще те, що співачка зізналась, що зустріла своє велике кохання. За словами Могилевської, зі своїм коханим вона познайомилась вже під час війни. Він їй допомагав волонтерити, так і зав’язалися стосунки.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.