45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре та зізналася, що вона тепер студентка: “У віці ягідки”

У свої 45 років Лідія Таран виглядає неймовірно – телеведуча захопила шанувальників нещодавно опублікованими фотографіями й похвалилась грандіозною життєвою подією

19 вересня відома українська телеведуча Лідія Таран святкувала день народження – цього року знаменитості виповнилось 45 років. Із нагоди свята зірка підсумувала свої цьогорічні досягнення й поділилась з прихильниками одкровенням: за повномасштабну війну її життя буквально перевернулось з ніг на голову. За визнанням Таран, раніше вона мала зовсім інші пріоритети та вподобання. Більш того, знаменитість розповіла, що зараз вимушена жити на дві країни – багато часу вона проводить в романтичній Франції.

Лідія Таран захопила публіку зовнішністю, що змінилась, та оновленою зачіскою боб-каре

День народження, значить. Раптово, як завше. Шаблони зламані. Кордони стерті. Люди – гострі леза. Шкала віку розбилась. Все несправжнє відпало. Інтуїція тепер – єдиний дороговказ. У мене було одне життя. А тепер їх два – паралельних. Одне в Україні. І ще одне у Франції

– прокоментувала Лідія Таран нові фотографії, які зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Лідія Таран зі своєю колегою українською телеведучою Марічкою Падалко

Відома телеведуча також зізналась, що вона навіть очікувати не могла, що їй доведеться зустрічати новий рік свого життя у таких невеселих обставинах. Українська зірка відверто поділилась із шанувальниками та підписниками деталями свого “нового” життя й натякнула, що зараз їй, як і багатьом українцям, жити дуже непросто.

Втім, у Лідії Таран була і гарна, менш філософська тема для обговорення. Нещодавно телеведуча знову стала студенткою. Хоча деталей знаменитість не розкривала, відомо, що навчається вона у французькому вищому навчальному закладі. Проте, професійну діяльність Таран не закинула – вона не зраджує улюбленому телеканалу “1+1”. Але тепер зірка працює не телеведучою, а кореспонденткою.

На фотографіях, зроблених у Франції, відома українська телеведуча виглядає спокійною та усміхненою

В описі до опублікованих фотографій Лідія Таран також зізналась, що французька мова для неї дещо складна, проте вона вважає її неймовірно красивою та милозвучною. Знаменитість також розповіла, що дещо в її житті, попри нинішній скажений темп, залишається незмінним. Вона – щаслива мама підлітка.