“Хочеться прокинутись від страшного сну”: Брежнєва після розлучення з Меладзе прокоментувала емоційний стан

Нещодавно Мережу сколихнула звістка про те, що Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе розлучаються. Співачка прокоментувала свій емоційний стан на фоні останніх новин

Відома українська співачка більше семи років перебувала в шлюбі з Костянтином Меладзе. Влітку 2022 року пара прийняла рішення розлучитись, а офіційно публіка дізналась про це лише восени. Напевно важко сказати, що стало причиною зіркового розлучення, проте багато шанувальників будують гіпотези і висувають свої припущення.

Так, багато хто вважає, що шлюб Брежнєвої та Меладзе розпався через зраду – ще декілька років тому композитора помітили з тодішньої солісткою “ВІА-Гри”. Але тоді пара заперечувала будь-які сімейні непорозуміння і розлади.

Проте, більш поширена серед прихильників думка – пара розійшлась через розбіжності в позиціях. Відтак, за думкою прихильників, причиною розлучення стала війна в Україні. Віра Брежнєва з перших днів повномасштабного вторгнення заперечувала дії росії, проте від Костянтина Меладзе публіка так і не почула коментаря стосовно його позиції.

Віра Брежнєва на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм прокоментувала свій емоційний стан після останніх новин
Віра Брежнєва на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм прокоментувала свій емоційний стан після останніх новин

Втім, поки що офіційно зірки не оголошують причину свого розставання. Проте, сьогодні Віра Брежнєва поділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм своїми переживаннями, емоціями та досягненнями. Співачка заявила, що зараз їй дуже хочеться писати про хороше, а тому вона похвалилась останніми позитивними новинами зі свого життя.

Сьогодні нарешті закінчили новий корпус в “Місті добра” (ред. – у описі до офіційної сторінки благодійної організації зазначають, що вони є центром підтримки для мам безхатченків із малюками на руках), за дві години зібрали бабусі на ремонт (прим. – кошти)

– прокоментувала Віра Брежнєва в Інстаграм.

Зірка також похвалилась, що її дочка порадувала її успіхами в школі. Крім того, Брежнєва пригадала, що дуже пишається своїми близькими та друзями, а також нещодавно артистка завершила написання своєї нової пісні.

Але потім відкриваєш новини. І знову серце в п’яти йде. І хочеться сваритись матом. І хочеться прокинутись від цього страшного сну

– додала до своєї розповіді українська співачка.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.