Віктор Павлік, Ольга Сумська та інші: українські знаменитості, які втратили власну дитину і чому так трапилось

Втрата дитини – найважче випробування, яке може спіткати людину. Інколи не допомагають ні гроші, ні статус зірки. Хто з українських знаменитостей втратив власну дитину, читай далі в матеріалі.

Віктор Павлік

Павло Павлік помер у віці 21 рік
Українські знаменитості, які втратили власну дитину: Віктор Павлік

Історія сина Віктора Павліка Павла відома багатьом. У 2018 році стало відомо, що молодший син українського артиста Віктора Павліка хворий на рак кісток. Хлопець боровся з важкою хворобою 3 роки. Він переніс декілька операцій, 18 курсів хіміотерапій і променеву терапію. В червні 2021 року хлопець в соцмережах повідомив, що відмовляється лікуватись, бо зневірився. На той момент Павло Павлік вже пересувається на інвалідному візку, а прогнози були невтішні. Пройшло небагато часу, як його перенаправили з лікарні в хоспіс, де перебувають пацієнти, у яких немає шансів на виздоровлення. 7 серпня 2021 року Павла Павліка не стало, йому було всього 21 рік.

Катерина Кухар

Екатерина Кухар
Українські знаменитості, які втратили власну дитину: Катерина Кухар

Зараз відома українська балерина Катерина Кухар – щаслива дружина та мати двох дітей. Однак шлях до цього в неї був складний. Жінка втратила свою першу дитину – донечку. Дівчинка померла під час пологів. Вже пройшло багато років з того часу, але Катерина весь час плаче, коли згадує про той день. Кухар не приховує, після втрати дитини вона довгий час була в депресії і врятувала її лише робота.  Балерина зізнається, вона довго не могла наважитись на наступну вагітність, її переповнювали страхи, що ця історія знову з нею повториться.

Ольга Сумська

Ольга Сумська
Українські знаменитості, які втратили власну дитину: Ольга Сумська

Відома українська акторка Ольга Сумська має двох дорослих доньок, а могла бути мамою трьох дітей. Про свою втрату Ольга розказала зовсім недавно, коли пройшло багато часу після того випадку. Жінка зізналася, що втратила дитину на ранніх термінах вагітності і в цьому Сумська звинувачує лише себе. По словам Ольги, тоді був складний період, вона знімалась одразу у трьох фільмах і дуже перевтомлювалася. Через це у неї трапився викидень. Сумська не приховує, що дуже про це шкодує і запевняє, що мріяла бути багатодітною матір’ю.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.