Валерій Харчишин розповів, скільки гурт “Друга ріка” зібрав коштів для ЗСУ: набагато більше ніж Потап і Настя

Повномасштабна війна в Україні змусила багатьох українських зірок вирушити з благодійним концертним туром по країнах Європи, щоб зібрати кошти на ЗСУ і щоб пришвидшити нашу перемогу.

Після початку повномасштабної війни в Україні більшість українських зірок роблять все можливе, щоб допомогти рідній Україні та пришвидшити перемогу. Хтось почав активно волонтерити, хтось – взяв в руки зброю і пішов на фронт. Також багато артистів вирішили допомогти Україні фінансово. Для цього вони їздять по різним країнам Європи з благодійними концертами і збирають кошти на ЗСУ та допомогу постраждалим у війні людям.

Гурт “Друга ріка” таким чином зібрав чимало коштів на ЗСУ. Про це в інтерв’ю “24 каналу” розповів фронтмен гурту Валерій Харчишин.

За словами співака, за кордоном на благодійних концертах гурту “Друга ріка” вдалось зібрати близько 4 мільйонів доларів.

Валерій Харчишин розповів, скільки гурт Друга ріка зібрав коштів для ЗСУ
Валерій Харчишин розповів, скільки гурт Друга ріка зібрав коштів для ЗСУ

Однак, за словами співака, ці кошти не перекривають всі потреби ЗСУ, адже потреби української армії невичерпні. Щодня потрібні нова амуніція, техніка та інше.

Також Валерій Харчишин розповів, що гурт “Друга ріка” давав концерти і в Україні, у містах, де більш спокійна ситуація. Однак артист зізнається, більше коштів вдається зібрати за кордоном.

До слова, не лише гурт “Друга ріка” передає кошти на потреби ЗСУ. Зіркове подружжя Потап та Настя Каменських за півроку перебування за кордоном на благодійних концертах зібрали близько 1 мільйона гривень. Ці кошти були переданні, як на військову допомогу, так і на гуманітарну допомогу постраждалим у війні українцям.

Також про зібрані кошти відзвітувався фронтмен гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук. Артист розповів, що на благодійних концертах за кордоном гурт “Океан Ельзи”  зібрав близько 19 мільйонів гривень. Співак дав повний звіт, куди були направлені ці кошти. Так, найбільша сума, а саме 14,8 мільйонів пішла на придбання пікапів на ЗСУ. Інші 4 мільйони були розподілені по різним фондам.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.