Хочеться прокинутись від страшного сну: Дорофєєва після розлучення з Дантесом прокоментувала емоційний стан

Українська співачка Надя Дорофєєва зізналася, що їй важко змиритися з реальністю та з тим, що зараз відбувається в Україні. Артистка поділилася методом, який хоч на деякий час дозволяє відволіктись від поганих новин.

Українська співачка Надя Дорофєєва належить до тих артистів, які активно ведуть свій Інстаграм-блог і публікують не лише свіжі фото, а й діляться подробицями свого особистого життя, думками та переживаннями.

Нещодавно співачка опубліковала пост, в якому розповіла, що їй важко оговтатись від новин та від жорстокості ворога. Надя зізналася, що музика допомагає хоч на деякий час відволіктись від поганих думок.

Я лікуюсь музикою. Вона допомагає мені хоч на час “злетіти”. Думаю творчість всім в змозі хоч трохи допомогти.

, – написала Дорофєєва.

Прихильники підтримали співачку в коментарях та розповіли, що їм допомагає справлятися з суворою реальністю. Ось, що написали підписники:

  • “Боляче дивитися на цей жах, який з нами відбувається”;
  • “Дуже хочеться повернутися у мирний час та побувати на концерті”;
  • “Надю, ваша музика дуже надихає”;
  • “Мені також допомагає музика. Як же хочу щоб війна скінчилась, за що нам це все”
  • ” У твоїх піснях, у твоїх очах і в твоїх жестах завжди можна знайти точку опори для руху вперед”;
  • “Твої пісні, вони дуже допомагають, дуже”.

До слова, цей рік для Наді Дорофєєвої став важким не лише через війну, а і через розлучення. В березні цього року співачка повідомила, що розлучається зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу. Як виявилось, причиною розлучення став новий роман співачки із ресторатором Михайлом Кацуріним. Чоловік заради Дорофєєвої покинув свою дружину та двох маленьких дітей, молодшому із яких не було і року. Цікаво, що раніше сім’я Дантеса і Дорофєєвої і сім’я Кацуріних дуже близько дружили. Вони разом їздили на відпочинок, проводили свята разом і були найкращими друзями. Однак дружба між сімейними парами закінчилась подружньою зрадою.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.