Злата Огнєвіч розповіла, навіщо насправді повернулася в Київ та ошелешила заявою: “Настав час вам зізнатися”

Українська співачка Злата Огнєвіч на днях повернулася в Київ після перебування за кордоном і вперше розповіла, навіщо це зробила, враховуючи неспокійну обстановку в країні.

Злата Огнєвіч після того, як почалася повномасштабна війна, не тікала за кордон, навіть маючи цю можливість. Зірка знаходилася у своїй квартирі в Києві та регулярно спускалася у сховище, коли лунали сирени і вибухи. Потім артистка зайнялася благодійною концертною діяльністю за кордоном, вона декілька разів літала в Америку, також брала участь у великих благодійних концертах в країнах Європи, але кожний раз вона поверталася додому в показувала свій сталевий характер українки.

Злата Огнєвіч розповіла, навіщо насправді повернулася в Київ та ошелешила заявою
Злата Огнєвіч розповіла, навіщо насправді повернулася в Київ та ошелешила заявою

Після насичених гастролей Злата Огнєвіч вирішила видихнути та відправилася у невеличку відпустку на острів Крит. Співачка ділилася з фанатами у Мережі гарними світлинами з курорту на Середземному морі та зізнавалася, що за ці сім місяців вона вперше дала собі волю повноцінно відпочити.

На днях екс-холостячка вже повернулася в Україну і вирішила підігріти інтерес своєї аудиторії, записавши в Instagram відео, на якому пообіцяла розповісти справжню причину свого повернення в Київ.

Настав час вам зізнатися. В наступній сторіз розповім…

, – заінтригувала Злата.

Вона не томила підписників в очікуванні і продовжила розповідь:

Справжня причина повернення до Києва – це вечірка на Щекавиці

, – заявила Огнєвіч.

Злата Огнєвіч розповіла, навіщо насправді повернулася в Київ та ошелешила заявою
Злата Огнєвіч розповіла, навіщо насправді повернулася в Київ та ошелешила заявою

Тема з Щекавицею стала однією з найобговорюваніших у Мережі за останні тижні. Багато інших зірок українського шоу-бізнесу підтримали ідею українців зібратися в цьому місці в день кінця світу. Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво питав у прихильників, чи приймуть вони на Щекавиці колумбійця, туди ж зібралися Вєрка Сердючка з мамою, а Олексій Арестович вирішив утриматися від відвідування “вечірки”.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.