Меган Маркл знову принизила королівську рідню позою і вбранням на сімейному портреті: “Встала перед Гаррі”

Меган Маркл викликає неоднозначну реакцію публіки – одні захоплюються сміливістю дружини принца Гаррі, а інші невдоволені поведінкою представниці королівської сім'ї

Меган Маркл постійно викликала розбіжності в думках серед публіки. Доки одні захоплювались сміливою поведінкою представниці королівської сім’ї, для інших залишалось секретом, чому дружина принца Гаррі поводиться так зухвало. Багато британців вважають, що “викиди” Меган Маркл спричиняють чвари в сім’ї.

У вересні померла королева Єлизавета ІІ. Заведено, що смерть близької людини має тимчасово покласти кінець будь-яким сімейним непорозумінням та чварам, проте у королівській родині сварки не вщухають. Цього разу причиною стала невдало підібрана поза та вбрання Меган Маркл на новій опублікованій світлині.

На днях на офіційній сторінці королівської родини був опублікований їх спільний знімок. В кадрі позували король Карл ІІІ зі своєю дружиною – королевою-консорт Каміллою. Поруч з ними стояли спадкоємці престолу герцоги Корнуольські – принц Вільям та Кейт Міддлтон. Хоча представники королівської родини усміхались на новій фотографії, їхній одяг був чорного кольору. Таке вбрання вони одягли у знак пошани до померлої Єлизавети ІІ.

Королівська родина позувала на новій фотографії у чорному вбранні на знак трауру
Королівська родина позувала на новій фотографії у чорному вбранні на знак трауру

Меган Маркл та принц Гаррі вирішили також поділитись свіжим знімком – у відповідь на новий портрет королівської родини. Проте, у випадку зі славнозвісним подружжям, якби вони дотримались усіх заведених правил, це стало би шоком для британців. Так, Меган Маркл і Гаррі знову порушили королівський протокол – на свіжому знімку дружина принца встала попереду нього, а одягнула яскраво червону блузку.

У вбранні Меган Маркл багато шанувальників вбачили натяк на улюблений колір дружини герцога Віндзорського Уолліс Сімпсон. Вона обожнювала червоні елементи одягу. Варто зазначити, що подібний зв’язок між Маркл та Сімпсон легко пояснити, адже в жінок неймовірно схожі долі.

Меган Маркл і принц Гаррі вразили зухвалою фотографією
Меган Маркл і принц Гаррі вразили зухвалою фотографією

Дядько Єлизавети ІІ (брат її батька) відрікся від престолу заради одруження із розлученою Уолліс Сімпсон. Так само довелось вчинити і принцу Гаррі – заради одруження з розлученою раніше Меган Маркл чоловік відмовився від усіх привілеїв королівської родини.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?