“Хочеться прокинутись від страшного сну”: Брежнєва після розлучення з Меладзе і мовчання вийшла на зв’язок

Останнім часом в Мережі подейкують, що Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе розлучились. Поки що зіркове подружжя не робило офіційних заяв, однак є всі причини на те, щоб так вважати.

Цієї осені Мережу сколихнула звістка про розлучення Костянтина Меладзе та Віри Брежнєвої. Про це написали всі росЗМІ, посилаючись на деяку українську блогерку. Незважаючи на те, що офіційно підтвердження цим чуткам ще немає, у публіки є купа причин, щоб вважати це правдою.

Річ у тім, що після початку повномасштабної війни в Україні Віра Брежнєва висловила свою позиція в підтримку України і виїхала з дітьми із росії до Італії, де почала активно волонтерити і допомагати українцям. А ось чоловік Брежнєвої Костянтин Меладзе залишився в росії, хоча теж засуджує війну в Україні. Тобто, останні 7 місяців подружжя живе не разом. Крім того, Брежнєва, яка раніше регулярно публіковала в соцмережах спільні з чоловіком фото, за останні 7 місяців не оприлюднила жодне спільне фото і навіть ні разу не згадала про Меладзе.

Вера Брежнева и Константин Меладзе развелись
Брежнєва після розлучення з Меладзе і мовчання вийшла на зв’язок

В Мережі вважають, що причиною розлучення може буде зрада Костянтина Меладзе. Адже те, що немолодий продюсер любитель молоденьких дівчат ні для кого не таємниця. Ще у 2019 році було відомо, що Меладзе ймовірно зраджував Брежнєвій з екс-віагрянкою Ерікою Герцег. Однак тоді подружжя змогли пройти кризу у шлюбі. Однак цього разу, схоже, шлюб Віри і Костянтина тріснув.

Варто зазначити, що останнім часом Віра Брежнєва стало набагато рідше спілкуватися зі своїми прихильниками через соціальні мережі. Однак нещодавно співачка прокоментувала свій емоційний стан, написавши декілька слів в Інстаграм-сторіс.

Віра написала, що в неї є причини для радощів. Зокрема через те,  що її донька має успіхи в школі і через те, що їй вдається допомагати постраждалим у війні людям. Однак, за словами Віри, коли вона читає новини, щодо війни в Україні, їй хочеться нецензурно висловлюватися і прокинутися від цього страшного сну.

Віра Брежнєва на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм прокоментувала свій емоційний стан після останніх новин
Брежнєва після розлучення з Меладзе і мовчання вийшла на зв’язок

Але потім відкриваєш новини. І знову серце в п’яти йде. І хочеться сваритись матом. І хочеться прокинутись від цього страшного сну

, – зізналася Віра Брежнєва.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.