Чоловік Ольги Сумської Борисюк не зміг відвести погляд від 75-річної красуні: Ніна Матвієнко святкує ювілей

Сьогодні легендарна співачка та акторка, народна артистка України Ніна Матвієнко святкує 75 років. Знаменитість душевно привітали з ювілеєм Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк

Ніна Матвієнко – одна з найвідоміших артисток України. Популярна співачка та акторка протягом довгих років прославляла українську культуру в усьому світі, за що отримала не одну нагороду й відзнаку. Сьогодні Ніна Матвієнко святкує свій ювілей, а її близькі та зіркові колеги душевно вітають артистку з 75 днем народження.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ольга Сумська опублікувала привітання Ніні Матвієнко. Українська акторка поділилась з підписниками знімком, на якому разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком обіймає Ніну Матвієнко, а та у своїх руках тримає букет квітів. В емоційному описі до фотографії акторка залишила милі побажання артистці.

Ніно Митрофанівно, дорога наша, неповторна, фантастична, така рідна для кожного з нас! Найщиріші вітання з ювілеєм! Нехай в цей буремний час вас зігріє наша любов і повага! Многая літа!

– написала Ольга Сумська.

Українська акторка Ольга Сумська разом зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком привітала з ювілеєм легендарну зіркову колегу Ніну Матвієнко

Ніну Матвієнко також привітала її дочка Антоніна. Співачка опублікувала відео, в якому її зіркова мати дякує кожному, хто привітав її, а також розмірковує про те, як важко їй дався цьогорічний день народження.

Найцікавіші факти з творчого та особистого життя Ніни Матвієнко

  • У вільний від професійної діяльності час легендарна українська співачка захоплюється в’язанням. Ніна Матвієнко полюбляю в’язати гачком.
  • 75-річна співачка може похвалитись чудовим зовнішнім виглядом. Цьому посприяв її здоровий спосіб життя. Артистка дотримується вегетаріанської дієти, відмовляється їсти м’ясо, а також взагалі не вживає алкоголь. Найулюбленіша страва Ніни Матвієнко – пісний український борщ.
  • У молодості Ніна Матвієнко досягла успіхів у спортивній діяльності. Артистка грала у баскетбол, а також захоплювалась волейболом. Більш того, майбутня співачка та акторка займалась метанням гранати.
  • Ніна Матвієнко була п’ятою дитиною – усього в сім’ї співачки народилось одинадцятеро Матвієнків. Росла майбутня легенда в інтернаті, тому довгий час навіть не уявляла, що день народження можна святкувати.