Тепер про стосунки Пугачової та Галкіна відомо все: домробітниця розкрила всі зіркові таємниці Примадонни

Аллу Пугачову та Максима Галкіна, попри велику різницю у віці, вважають однією з найщасливіших пар російського шоу-бізнесу. Втім, домробітниця подружжя вирішила розкрити деякі секрети

Алла Пугачова та Максим Галкін доволі довгий час володіли помпезним замком у Підмосков’ї. У селі “Грязь” проживала вся зіркова родина Примадонни, а розміри її володіння було важко осягнути “простим смертним”. Саме тому в будинку Алли Борисівни працювало багато персоналу. У стінах помпезного замку Алли Пугачової працювала найвідоміша російська домробітниця Людмила Дороднова.

Хоча багато прихильників Алли Пугачової дотримуються думки, що Максим Галкін одружився “за розрахунком”, деякі все-таки вірять у щирість почуттів. Публіка прискіпливо ставиться до зіркового подружжя через відверто велику різницю у їхньому віці. Деяким дійсно важко повірити в те, що 46-річний Максим Галкін закохався в 73-річну Аллу Пугачову.

Хто, як не домробітниця, яка кожного дня спостерігає за зірковим життям, зможе чесно сказати, що відбувається між двома артистами. Гувернантка Людмила Дороднова розповіла найпотаємніші подробиці про подружнє життя російської співачки Алли Пугачової та відомого пародиста Максима Галкіна.

Алла Пугачова та Максим Галкін зі своїми дітьми
Алла Пугачова та Максим Галкін зі своїми дітьми

Що відбувається між Примадонною та її зірковим чоловіком Максимом Галкіним

Домробітниця Алли Борисівни чесно зізналась, що не може назвати їхній шлюб фіктивним, адже бачить “іскри” між Пугачовою та Максимом Галкіним. За словами Людмили Дороднової, Примадонна щаслива поруч з російським пародистом – саме цього, на думку зіркової гувернантки, протягом довгих років чекала Алла Борисівна.

Алла нарешті живе тим життям, про яке вона завжди мріяла і яке заслужила. А те, що у них з Максимом різниця у віці – це дурниця

– прокоментувала домробітниця.

Людмила Дороднова додала, що ні Максим Галкін, ні Алла Пугачова не відчувають себе на той вік, у якому перебувають. За зізнанням зіркової гувернантки, Примадонна почувається та виглядає набагато молодшою, а мудрість Максима Галкіна не можна виміряти 46 роками. Окрім того, Дороднова вирішила розповісти й про дітей зіркового подружжя. За словами домробітниці, Гаррі та Ліза ростуть буквально “вундеркіндами”.

Гувернантка зізнається, що часом їй страшно й важко з ними розмовляти, адже на фоні інтелігентних, обдарованих та гарно вихованих дітей вона може здатись “дурнішою”.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.