Камалія відреагувала на чутки про те, що вона з чоловіком-мільярдером не допомагає Україні: “Не рахуйте чуже”

Найбагатша співачка України Камалія розвіяла чутки про те, що вона недостатньо допомагає українцям у період війни. Співачка наочно показала, яку допомогу вона надає співвітчизникам.

Камалія в перші дні війни в Україні разом з чоловіком та двома дітьми покинула рідну країну та поїхала до Великої Британії. У співачки не було іншого виходу, адже її будинок знаходиться у містечку Буча, яке було окуповане в перший місяць війни.

Знаходячись за кордоном, Камалія всіляко допомагає рідній країні, а її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур теж доклав немало зусиль для пришвидшення перемоги, адже має зв’язки та кошти. В одному із інтерв’ю Камалія розповіла, що її чоловік разом із декількома впливовими людьми Пакистану купили для української армії 2 винищувача.

Камалия рассказала историю знакомства со своим супругом
Камалія відреагувала на чутки про те, що вона з чоловіком-мільярдером не допомагає Україні

Однак деякі люди все одно говорять, що Камалія мало допомагає українцям. Щоб розвіяти ці чутки, співачка вирішила показати, як саме вона допомагає рідній країні. Камалія опублікувала в своєму Інстаграм-блозі відео, де показала, як готує купу ящиків із медикаментами для українських військових.

Співачка розповіла, що у неї є 3 фонди: В Україні, Німеччині та Польщі. Кожен із цих фондів працює на благо України. По словам співачки, вона допомагає цивільним людям, а також військовим.

На цей раз я привезла ліки в Україну особисто. Ось за цим списком, який нам надали збройні сили. Ми закупляємо в Європі, привозимо в Україну. Наглядовою радою моїх фондів це все спостерігається, тому жодна гуманітарна допомога не потрапляє нікуди, крім адресата.

, – сказала Камалія у відео.

В підписі до ролику співачка зазначила, що деякі люди говорять, що вона мало допомагає. Камалія попросила не рахувати її коштів.

Дехто іноді пише в коментарях, що ми з чоловіком нічого не робимо для країни в найважчі часи або мало допомагаємо… Шановні українці, не рахуйте чуже. Хтось може більше, хтось менше, та все ж кожна гривня допомагає.

, – написала Камалія.

До слова, раніше Камалія розповідала, що поселила у своєму будинку в Лондоні 16 українських біженців, через що їй доводить тулитися з чоловіком та дітьми в одній кімнаті.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.