Дружина Остапчука на фоні чуток про розлучення показала, як із нею фліртують залицяльники: про коханого забула

Дружина відомого українського ведучого Христина Горняк показала, як до неї залицяються чоловіки. Шанувальники все більше впевнені в тому, що між закоханими "пробігла чорна кішка"

Дружина українського телеведучого Володимира Остапчука активно веде особистий блог. На офіційній сторінці в соціальній мережі Інстаграм Христина Горняк часто публікує різноманітні фотографії, а також ділиться з підписниками кумедними життєвими ситуаціями.

Так, цього разу Христина Горняк вирішила продемонструвати, як до неї залицяються чоловіки й з гумором заявила, що їй випав справжній джекпот. Адовокатка та дружина Остапчука показала скриншот, на якому зображено особисте повідомлення від загадкового незнайомця. Чоловік засипав Христину Горняк компліментами та запропонував зустрітись на побачення в Європі або ж у столиці України.

Чоловік зазначив, що захоплюється Христиною Горняк та дуже хотів би з нею зустрітись. Як справжній джентльмен, він запросив дівчину до столичного або ж європейського ресторану, на вибір. Більш того, незнайомець заявив, що всі витрати бере на себе – Христині Горняк не доведеться платити навіть за переліт.

Христина Горняк показала, що їй написав у особисті повідомлення загадковий незнайомець
Христина Горняк показала, що їй написав у особисті повідомлення загадковий незнайомець

Що відомо про розлучення Володимира Остапчука та Христини Горняк?

Останнім часом шанувальники все більше й більше підозрюють, що в стосунках у Христини Горняк та Володимира Остапчука все не так добре, як могло б здаватись. Перші чутки сколихнули Мережу після того, як артисти різко зникли “з радарів” у соціальних мережах одне одного. Раніше Христина та Володимир дуже часто з’являлись на сторінках одне одного, втім зараз вони ніби незнайомі.

Пізніше спільний товариш подружжя український ведучий Слава Дьомін поділився інформацією про те, що Володимир Остапчук та Христина Горняк тимчасово живуть окремо. Спершу шанувальники зіркової пари не сприйняли слова Дьоміна занадто серйозно, втім, коли стало помітно, що весь вільний час закохані проводять окремо, публіка запідозрила неладне.

Так, свій день народження Христина Горняк відсвяткувала разом з подругами, але Володимира Остапчука не запрошувала. Телеведучий публічно не вітав свою кохану, хоча зазвичай зірки саме так і робили.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.