Секрет молодості дружини Олега Винника Таюне: чому 48-річна співачка виглядає на 30 та чи робила вона пластику

Ймовірній дружині українського красунчика Олега Винника Таюне 48 років. Однак жінка виглядає не старше 35. В чому ж секрет краси співачки і чи робила вона пластичні операції?

Таюне – бек-вокалістка українського співака Олега Винника і його ймовірна дружина. Жінка вже давно вийшла з тіні артиста і навіть записала свою сольну пісню. Крім того, у Таюне є тисячі прихильників по всій Україні, які люблять її не лише за гарний голос, а і за вроду. Співачку вже давно називають Квіткою Таюне. Це і не дивно, адже вона дійсно квітуча і яскрава, як квітка.

Таюне вже 48 років і в це важко повірити, адже виглядає вона максимум на 35. В чому ж секрет її краси і молодості?

48-річна Таюне має ідеальну, підтягнуту фігуру, яка робить її молодшою зовні. Щоб мати таке тіло, жінка активно займається спортом і слідкує за своїм харчуванням.

Секрет молодості дружини Олега Винника Таюне

Робить співачку молодшою і її зачіска та стиль в одязі. Раніше Таюне мала коротку стрижку, однак, коли вона відпустила довге волосся, то одразу стала виглядати молодшою. Також співачка одягається по-молодіжному. Таюне надає перевагу коротким спідницям, та облягаючим сукням. А одного разу зірка прийшла на червону доріжку у шкіряному комбінезоні, наче жінка-кішка.

Секрет молодості дружини Олега Винника Таюне

Таюне і пластичні операції

Зараз більшість зіркових жінок з віком починають робити пластичні операції, адже хочуть виглядати молодшими і мають на це кошти. Таюне не збільшувала губи, не робила скули і не прибирала обвислу  шкіру з повік. Однак деяку операцію на своєму обличчі вона все ж робила. Так, раніше Таюне мало велику родимку на переносиці, яка зовсім її не прикрашала. Однак співачка видалила її і стала ще красивішою.

Секрет молодості дружини Олега Винника Таюне

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник і Таюне зникли з інформаційного простору. Пізніше представниця Винника повідомила, що він знаходиться в Німеччині, начебто на лікуванні. Однак публіка не вірить у цю версію і вважає, що артист просто втік з України, коли почалась війна.