Велюровий халат, розпатлане волосся і педикюр: Могилевська показалася в домашньому вигляді на своїй кухні

Відома українська співачка Наталія Могилевська показалася прихильникам в домашньому вигляді на своїй кухні. На зміну шикарним сукням прийшов велюровий халат.

Наталія Могилевська є однією з найактивніших у Мережі серед зірок українського шоу-бізнесу. Як до війни, так і після артистка часто публікує особисті кадри в Instagram, не забуває і підтримати людей в ці важкі часи. На цей раз співачка показала прихильникам, як виглядає у домашній обстановці.

Наталія Могилевська приголомшила вагітним животом на останніх місяцях
Могилевська показалася в домашньому вигляді на своїй кухні

Зірка виклала фото з розпатланим волоссям, мінімумом макіяжу, одягнена у велюровий костюмі, який складається з халату і штанів, і похизувалася яскравим педикюром червоного кольору. Могилевська позувала на кухні. Своїм образом артистка прорекламувала бренд вітчизняного виробництва, який займається благодійним відшивом термобілизни для українських захисників, допомагає одягом переселенцям і пераховує частину прибутку на потреби ЗСУ.

Нам усім потрібно підготуватись до зими! Зараз як ніколи важливо утеплюватися у домівках, але нам, дівчатам, при цьому завжди хочеться виглядати гарно та жіночно

, – написала Наталія.

Користувачів Мережі підкупило, що опубліковані фото не професійні, а звичайні домашні, тому вони засипали всі коментарі приємними компліментами:

  • “Наталя, треба капці вдягнути, так тепліше, а педикюр супер”;
  • “Точно такий як у тій пісні “Девчонка с волосами цвета лилий”;
  • “Наташа, ви добряче схудли, така гарнюня”;
  • “Наталочка осіння така, гарна, щастя тобі, ти заслуговуєш!!”.

Надагуємо, вже під час війни Наталія Могилевська розповіла, що зустріла своє кохання. Тепер у неї є чоловік, який всюди її супроводжує і захищає, але хто він – зірка тримає в секреті та обіцяє все розказати після перемоги. У Могилевської були романи з різними відомими чоловіками, але на цей раз вона будує відносини з людиною, не пов’язаною з шоу-бізнесом.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.